Romy van der Blom

Persoonlijk

Echt iets kunnen betekenen voor een ander, dat geeft mij energie en voldoening. Wanneer je een ongeval meemaakt, ontstaat ongewild een situatie met een vaak onzekere uitkomst. Er moet van alles worden geregeld, terwijl je eigenlijk maar met één ding bezig wilt zijn, namelijk je herstel. Het blijft voor mij altijd weer een uitdaging, om samen met alle betrokken partijen, precies de juiste omstandigheden te creëren waarbij een cliënt optimaal aan zijn of haar herstel kan werken. Mijn insteek is dan ook om tijdens het gehele proces de contacten tussen alle partijen zo persoonlijk, duidelijk en constructief mogelijk te laten verlopen, waarbij het belang van het herstel van de cliënt altijd voorop blijft staan.

Achtergrond

Na mijn studie Rechten in Maastricht te hebben afgerond, ben ik een aantal jaar werkzaam geweest bij een verzekeraar. Hoewel het een leerzame periode was, miste ik het persoonlijke contact met het slachtoffer. Hierdoor kon ik tijdens de behandeling van een letselschade niet zoveel betekenen als ik graag zou willen. Dit heeft mij doen besluiten om als belangenbehartiger aan de slag te gaan. De ervaringen die ik in mijn tijd bij de verzekeraar heb opgedaan, probeer ik telkens weer in te zetten om alle partijen op één lijn te krijgen.

Hulp op maat

Om de belangen van mijn cliënt optimaal te kunnen behartigen vind ik het belangrijk om iemand goed te leren kennen. Als iemand een ongeval heeft meegemaakt kom ik dan ook graag eerst langs om kennis te maken. Ik houd daarbij altijd voor ogen dat ieder ongeval en ieder persoon anders is. Samen gaan we dan op zoek naar uw persoonlijke hulpbehoeften. Een ongeval kan veel pijn, frustratie en zorgen veroorzaken. Hoewel wij de pijn niet kunnen wegnemen, doen wij er bij Wijs alles aan eventuele frustraties weg te nemen, door geduldig uitleg te geven over het gehele proces en zoveel mogelijk uit handen te nemen. Op deze manier zorgen wij samen voor alles wat nodig is om zo goed mogelijk te kunnen herstellen.