Ervaringen

Beoordelingen

Beoordelingen Wijs Letselschade

9.4 met 39 beoordelingen
10

Beoordeeld door: petra kant

10-07-2019

Beschrijf uw ervaring:
zeer vriendelijk eerlijk en duidelijk en goede service , luistert naar de problemen en ze leeft hier zich in mee .en probeert een oplossing te vinden voor je . altijd snel antwoord of een berichtje zodat je nooit lang hoeft te wachten .ze zet zich volledig voor je in. pure klassen . helemaal top en zeer goed onderbouwd een zeer klantvriendelijk kantoor waar ze gelijk voor je open staan en helpen je direct

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Hans

20-06-2019

Beschrijf uw ervaring:
zeer positief dus.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Cindy

13-06-2019

Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk en zeer vakkundig. Heeft mijn belangen zeer goed behartigd in een tweetal kwesties. Houdt mij ook goed op d ehoogte van de gang van zaken. Zeer tevreden!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Herald

17-05-2019

Beschrijf uw ervaring:
Wijs letselschade is een onderneming met kundige mensen die gedreven zijn in hun vak. Open communicatie, oog voor de belangen van de cliënt en correcte afhandeling van zaken springen hierbij in het oog. Wijs is het besluit dat u neemt als u voor deze specialisten kiest.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: L.Tété

06-05-2019

Beschrijf uw ervaring:
Geweldig... Ik ben blij dat ik voor deze betrouwbaar en profesioneel team heb gekozen. Geweldig werk Ze laten u nooit wachten, altijd Contact of per mail of per telefoon. U voelt zich absoluut niet in de steek gelaten.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Inge

20-03-2019

Beschrijf uw ervaring:
Persoonlijke aandacht, een gesprek bij je thuis, vlotte reacties op email en snelle afhandeling van dingen met de tegenpartij

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Bert

20-03-2019

Beschrijf uw ervaring:
De betrokkenheid, vriendelijk personeel echt een aanrader. Ze willen je overal mee helpen echt super.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: anoniem

12-02-2019

Beschrijf uw ervaring:
Luisterend oor, fijn dat wijs letselschade persoonlijk langs komt.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Wilbert

11-02-2019

Beschrijf uw ervaring:
De deskundigheid. De manier waarop alles wordt uitgelegd en hoe betrokken men is. Alle lof voor mevrouw Trip. Wat heeft zij mij enorm bijgestaan en geholpen om de zaak tot een goed einde te brengen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Tonny ( Marie-Louise )

08-02-2019

Beschrijf uw ervaring:
Reactie van Tonny( client) en Marie-Louise ; Mevr.Tanja Knoester is top !! Groot empatisch vermogen,erg behulpzaam,doortastend en tijdens gesprekken met de ‘tegenpartij’, merk je aan alles,dat Tanja enorm zich heeft verdiept in de zaak en goed voorbereid haar bevindingen weerlegt !! En mij enorm steunt en helpt! ZOVEEL dank hiervoor !!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Frans

10-01-2019

Beschrijf uw ervaring:
Het goede contact en betrokkeheid van de letsel advocaat

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Samantha Lydia

10-01-2019

Beschrijf uw ervaring:
Betrokkenheid en goede contact van de letseladvocaat.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Andre

05-12-2018

Beschrijf uw ervaring:
Prettig contact en deskundig. Denken met je mee over een oplossing. Duurt wel even maar ben zeer tevreden.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: anoniem

31-08-2018

Beschrijf uw ervaring:
Altijd ontzettend fijn contact gehad met mijn contactpersoon! Erg professioneel en alles werd vakkundig afgehandeld. Ook altijd erg betrokken geweest bij mij als cliënte. Al met al, zeer positief!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Marjan

24-08-2018

Beschrijf uw ervaring:
Meike Smeenk Dit rapport cijfer geld ook voor haar

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Umur

24-08-2018

Beschrijf uw ervaring:
Het medeleven met de klant is een van de meest positieve punten van Wijs.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Yafet

29-05-2018

Beschrijf uw ervaring:
Heel vriendelijk personeel en professionele ik heb hel erg tevreden!!!!!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Hendrik

28-05-2018

Beschrijf uw ervaring:
Het persoonlijk contact

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Joost

23-04-2018

Beschrijf uw ervaring:
Het persoonlijk contact

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Fatima

22-04-2018

Beschrijf uw ervaring:
De communicatie verliep uitstekend. Ben zeer tevreden!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Roos

18-04-2018

Beschrijf uw ervaring:
De persoonlijke aanpak, maar niet te persoonlijk. Alles was meteen duidelijk vanaf het begin en er werden geen loze verwachtingen geschept. De voor en nadelen werden uitgelegd op een persoonlijke manier. Daarnaast ben ik ook heel blij met het resultaat.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Martijn

09-04-2018

Beschrijf uw ervaring:
Persoonlijk contact.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Lydia

12-03-2018

Beschrijf uw ervaring:
Het steeds weer mijn vragen beantwoorden en altijd vriendelijk

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: anoniem

02-03-2018

Beschrijf uw ervaring:
Snel handelen, goed advies en gelijk terugkoppeling

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: ROB

27-02-2018

Beschrijf uw ervaring:
Het luisteren betrokkenheid en het geduld contact en berijkbaarheid en de duidelijkheid van hoe het er voor staat

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!