Ervaringen

Beoordelingen

Beoordelingen Wijs Letselschade

9.5 met 43 beoordelingen
10

Beoordeeld door: Daniëlle

11-09-2019

Professioneel en warm

Mijn ervaring kan ik omschrijven als zeer professioneel met echt een hart voor de cliënt. Mijn belangenbehartiger staat altijd voor mij klaar en geeft mij een gevoel echt gehoord te worden. Heel fijn om in een pittige situatie iemand te hebben die op zo'n manier naast je staat. Zonder haar had ik dit proces niet volgehouden.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Piet

19-08-2019

"Simply the best."

Inkie Stoop heeft mijn letselschade uitermate deskundig en met een uitmuntend resultaat afgewikkeld. Zij heeft mij volledig ontzorgd. Is kennelijk ook bijzonder overtuigend in de onderhandelingen. Ook heb ik haar betrokkenheid en hoge empathische vermogen als zeer bijzonder ervaren.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Ronald

19-08-2019

Alles wordt voor je geregeld, je hoeft je geen zorgen te maken.

Na aanmelding van mijn letsel, hebben ze er alles aangedaan om het goed af te wikkelen. Dit is na 2 jaar uiteindelijk gelukt. Zelf had ik de moed dan allang opgegeven.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Yvonne

05-08-2019

Professionaliteit met een warm hart

Vanaf het begin tot en met de uiteindelijke afhandeling van mijn dossier was Brenda Oonk beschikbaar, hierin was ze steeds professioneel, begaan, adviserend, geïnteresseerd en had ze grote overtuigingskracht. Ik voelde mij zeer gesteund en op mijn gemak dat zij mijn zaak behandelde, Brenda gaf vertrouwen. Om terug te vallen op letselschade is nooit leuk, maar ik kan mij geen betere persoon voorstellen dan Brenda in dit geval.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: petra kant

10-07-2019

zeer goed onderbouwd en erg klantvriendelijk en correct

zeer vriendelijk eerlijk en duidelijk en goede service , luistert naar de problemen en ze leeft hier zich in mee .en probeert een oplossing te vinden voor je . altijd snel antwoord of een berichtje zodat je nooit lang hoeft te wachten .ze zet zich volledig voor je in. pure klassen . helemaal top en zeer goed onderbouwd een zeer klantvriendelijk kantoor waar ze gelijk voor je open staan en helpen je direct

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Hans

20-06-2019

alles klopte gewoon bij mevr. Oonk .

zeer positief dus.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Cindy

13-06-2019

Absolute aanrader!

Vriendelijk en zeer vakkundig. Heeft mijn belangen zeer goed behartigd in een tweetal kwesties. Houdt mij ook goed op d ehoogte van de gang van zaken. Zeer tevreden!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Herald

17-05-2019

Kundig en correct

Wijs letselschade is een onderneming met kundige mensen die gedreven zijn in hun vak. Open communicatie, oog voor de belangen van de cliënt en correcte afhandeling van zaken springen hierbij in het oog. Wijs is het besluit dat u neemt als u voor deze specialisten kiest.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: L.Tété

06-05-2019

Heel goed

Geweldig... Ik ben blij dat ik voor deze betrouwbaar en profesioneel team heb gekozen. Geweldig werk Ze laten u nooit wachten, altijd Contact of per mail of per telefoon. U voelt zich absoluut niet in de steek gelaten.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Inge

20-03-2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijke aandacht, een gesprek bij je thuis, vlotte reacties op email en snelle afhandeling van dingen met de tegenpartij

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Bert

20-03-2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De betrokkenheid, vriendelijk personeel echt een aanrader. Ze willen je overal mee helpen echt super.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: anoniem

12-02-2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Luisterend oor, fijn dat wijs letselschade persoonlijk langs komt.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Wilbert

11-02-2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De deskundigheid. De manier waarop alles wordt uitgelegd en hoe betrokken men is. Alle lof voor mevrouw Trip. Wat heeft zij mij enorm bijgestaan en geholpen om de zaak tot een goed einde te brengen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Tonny ( Marie-Louise )

08-02-2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Reactie van Tonny( client) en Marie-Louise ; Mevr.Tanja Knoester is top !! Groot empatisch vermogen,erg behulpzaam,doortastend en tijdens gesprekken met de ‘tegenpartij’, merk je aan alles,dat Tanja enorm zich heeft verdiept in de zaak en goed voorbereid haar bevindingen weerlegt !! En mij enorm steunt en helpt! ZOVEEL dank hiervoor !!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Frans

10-01-2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het goede contact en betrokkeheid van de letsel advocaat

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Samantha Lydia

10-01-2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Betrokkenheid en goede contact van de letseladvocaat.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Andre

05-12-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact en deskundig. Denken met je mee over een oplossing. Duurt wel even maar ben zeer tevreden.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: anoniem

31-08-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd ontzettend fijn contact gehad met mijn contactpersoon! Erg professioneel en alles werd vakkundig afgehandeld. Ook altijd erg betrokken geweest bij mij als cliënte. Al met al, zeer positief!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Marjan

24-08-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meike Smeenk Dit rapport cijfer geld ook voor haar

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Umur

24-08-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het medeleven met de klant is een van de meest positieve punten van Wijs.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Yafet

29-05-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel vriendelijk personeel en professionele ik heb hel erg tevreden!!!!!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Hendrik

28-05-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het persoonlijk contact

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Joost

23-04-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het persoonlijk contact

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Fatima

22-04-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

De communicatie verliep uitstekend. Ben zeer tevreden!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Roos

18-04-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

De persoonlijke aanpak, maar niet te persoonlijk. Alles was meteen duidelijk vanaf het begin en er werden geen loze verwachtingen geschept. De voor en nadelen werden uitgelegd op een persoonlijke manier. Daarnaast ben ik ook heel blij met het resultaat.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!