Beoordelingen

Beoordelingen Wijs Letselschade

9.6 met 142 beoordelingen
10

Beoordeeld door: Oguz

03-07-2021

Mijn ervaring is bijzonder goed.

Ik ben heel blij dat ik u als mijn schade behandelaar heb aangenomen. Mijn dank gaat in het bijzonder aan de Mw. R. van der Blom-Dassen. Zij heeft mij uitstekend begeleid en altijd bijgestaan tijdens de proces en voor het afhandelen van de zaak. Dank jullie wel. Oguz Gok

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Tine

27-06-2021

Prettige begeleiding bij afwikkeling letselschade na ongeval

Het contact was prettig en adequaat tijdens de periode na mijn ongeval. De bemiddeling en contacten met de verzekeringsmaatschappij verliepen daardoor goed.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Dew Rajaram

24-06-2021

Ik heb een goede ervaring

Het schade zaak is heel goed afgehandeld

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: y

16-06-2021

SUPER, UITSTEKEND, GEWELDIG !!!!!!!!

Ik was met m,n fiets bovenop een afslaande scootmobiel ( uit tegenovergestelde richting) geklapt en daarbij lelijk ten val gekomen op m,n knie waardoor ik later veel last kreeg. Via mijn verzekeringsman ben ik bij Romy van der Blom-Dassen van Wijs Letselschade gekomen. Deze heeft de zaak super opgepakt, ik kreeg (boven mij verwachting ) een voorschot waardoor ik gelijk hulp kon inroepen voor het herstel van m,n knie. Ook de afwikkeling van deze zaak heeft buiten verwachting zeer goed voor mij uitgepakt. Daar het ziekenhuis en m,n eigen huisarts verzuimd hadden aantekeningen te maken van m,n eerste bezoek na het ongeluk,( Dit had moeten dienen als bewijs voor de tegenpartij ) had ik mij erbij neergelegd dat ik door deze pure pech nog iets van een tegemoedkoming in de geleden schade zou krijgen. Gisteren belde Romy mij op met het geweldige nieuws dat zij door haar inzet toch een flinke schadevergoeding voor mij heeft gekregen, iets waar ik al helemaal niet meer op gerekend had. En eerlijk gezegd kan ik het nog steeds niet geloven en vind ik het buitengewoon wat dit bedrijf ( Wijs Letselschade) en speciaal Romy van der Blom-Dassen voor mij heeft gedaan. Dit bedrijf is echt een topper !!!! Ik ben SUPER te vreden !! Eentje die nog ouderwets de zorgen van hun klanten uit handen neemt . Dit bedrijf raad ik echt iedereen aan !!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Johan

16-06-2021

We zijn ontzettend goed geholpen

We zijn goed begeleid tijdens het proces. Ook hebben ze ons financieel goed bijgestaan door de goede dekking. Complimenten aan Romy van der Blom-Dassen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Silvana

13-06-2021

Mijn ervaring is dat dit bedrijf de belangen van de cliënt integer en profesioneel behartigt

Vlak na mijn whiplash, is mij veel uit handen genomen, ik ben ook dit keer heel goed en professioneel geholpen. Ook het medeleven en de aandacht, heeft mij goed gedaan. Ik heb voor de service niks hoeven te betalen, wat in mijn situatie goed van pas kwam. Zij hebben mijn belangen behartigt alsof het hun eigen belang was. Ik ben fincieel goed geholpen tijdens mijn herstel. En zou dit bedrijf zeker aanraden. Hun woord is waarheid. Alles gebeurt in overleg en er wordt goed rekening gehouden met jouw wensen. Ik zou Wijs letselschade zeker aanraden*****

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Ingrid

19-05-2021

Blij dat ik deze last zelf niet hoefde te dragen!

Zeer positieve ervaring, erg blij dat deze last van mijn schouders werd gehaald na mij auto ongeluk. Contact was prettig, en mijn vragen werden beantwoord. En er is op alle fronten snel en correct gehandeld. Erg blij met deze hulp, ook blij dat alles nu is afgerond. Ik raad iedereen aan na wat voor een letsel dan ook "vraag hulp"

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Anneke

19-05-2021

Een menselijke, vriendelijke en doelgerichte benadering.

Ik heb de werkwijze van Charlotte als heel prettig ervaren. De eerste kennismaking voor mij met een ongeluk heeft Charlotte om weten te zetten in het ontzorgen. Ze heeft laten zien wat er allemaal mogelijk is, waarbij ikzelf geen rompslomp had aan het in werk zetten van alle begeleiding en ondersteuning. Charlotte is menselijk en plezierig en zakelijk/doelgericht.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Driessen

18-05-2021

Een zeer correcte, vriendelijke en behulpzame samenwerking

Ik ben zeer tevreden over het contact en de werkzaamheden van medewerker Charlotte van der Ven, mijn contactpersoon.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Esther

11-05-2021

Met veel liefde en aandacht en verstand van zaken geholpen!

In een wereld terecht gekomen na een zwaar ongeval waar we niets van wisten en begrepen. Maar fantastisch opgevangen en begeleid door Wijs letselschade. Ook hebben zij voor een geweldige advocaat gezorgd toen dit nodig was. Vooral Inkie en Tanja heel erg bedankt!! Esther en Ray

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Felice

09-05-2021

Een goede professionele begeleiding door Wijs letselschade.

Mijn ervaring met Wijs letselschade heb ik als zeer prettig ervaren. Romy heeft mij goed begeleid in dit proces en heeft het goed voor mij opgelost/afgehandeld. Dit was voor mij de eerste keer dat ik in aanraking kwam met een advocaat en heb dit niet als vervelend ervaren.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Aline

05-05-2021

Super tevreden over de hulp, dikke pluim!

Na een bedrijfsongeval 5 jaar geleden, hadden we de hoop bijna opgegeven, maar kwamen door zoeken terecht bij Wijs letselschade en zijn door Inkie Stoop super geholpen. Erg tevreden hoe ze dit heeft afgehandeld. Bedankt! Aan te bevelen bij letselschade!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Marjan Dekker

26-04-2021

Zeer fijne samenwerking met Brenda

Zeer hulpvaardig en meedenkend

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Rob de haas

14-04-2021

Wijs letselschade is een aanrader!!!!!!

Naar aanleiding van een bedrijfsongeluk kwamen wij terecht bij wijs letselschade in Laren .Bij wijs letselschade word je op een fijne menselijke manier geholpen Wij werden bijgestaan door Romy van der Blom,zij is heel lief spontaan en meelevend Mocht u een letseladvocaat nodig hebben dan is wijs letselschade een aanrader !!!Bedankt Romy voor al je goede zorgen en je inzet Je hebt ons goed bijgestaan en de zaak keurig afgehandeld onze dank is groot !!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Jacob

13-04-2021

Ze nemen veel zorgen weg waardoor jij volledig aan je herstel kan werken

Ik had totaal geen ervaring met Wijs letselschade na het eerste belletje kwam Romy bij ons langs en vertelde ze precies hoe alles ging verlopen. Dit gaf veel rust en ik kon me zo volledig op mijn herstel richten. Ze belde tussendoor regelmatig en vroeg hoe het met je herstel ging. Kortom een meeleven en meedenkend bedrijf die veel zorgen bij je weg nemen. Bedankt voor het werk dat jullie gedaan hebben succes in de toekomst.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Vera

12-04-2021

Top! Alles goed geregeld en snel.

Mijn ervaring met Charlotte van der Ven was erg prettig Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen! Ik vond het een hele fijne samenwerking, een luisterend oor. Ben heel goed geholpen. Hartelijk dank hiervoor.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: tibor soetens

04-04-2021

duidelijkheid en passie voor hun werk

je wordt ten allertijde netjes te woordt gestaan ze zullen naar jou luisteren en geven dan ook hun advies en wijzen je op alle voor/nadelen zodat je een goed overweging kunt maken in je beslissing

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Brenda Brinkman

03-04-2021

Heel erg betrokken

Brenda Oonk heeft mij heel wat jaren bijgestaan en voorzien van advies en samen de juiste stappen gezet. Door haar betrokkenheid is mijn vertrouwen in haar 100% en ik durfde dan ook alles uit handen tegeven zodat ik me kon richten op mijn herstel. Dat voelde zo fijn en heeft me er echt doorheen geholpen. Naarmate we dichterbij een slotovereenkkmst kwamen hebben we er ook echt overgehad en we zijn tot een akkoord gekomen. Ruim 8 jaar heb ik me gehoord en begrepen gevoelt door Brenda Oonk en ik ben blij dat ik via via bij haar terecht ben gekomen. Ze is een topper!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Natascha van Amelsfoort

02-04-2021

Ik ben zeer goed en vakkundig geholpen met mijn bedrijfsongeval.

Samenwerking was heel goed, heb een goed gevoel overgehouden van wat Wijs Letselschade voor mij heeft gedaan. Ze hebben het uiterste eruit gehaald wat mogelijk was en zelfs nog meer. In mijn geval is dat ik kan terug komen op de zaak als er in de toekomst nog vervolgschade komt aan mijn letsel. Ik ben zeer tevreden

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Bert Davelaar

01-04-2021

Correct, snel, betrouwbaar, het helpen bij de problemen

Ik heb 3 jaar geleden een bedrijfsongeval gehad, en daarbij heb ik van jullie hele goede en deskundig hulp gehad, bij het afwikkelen van het geld waar ik recht op had! Zonder jullie hulp had ik dit nooit voor elkaar gekregen, ook goede advies omtrent medische zorg wat wel of niet verstandig was en is! Dus kortom er blij met jullie hulp!!!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Joost

27-03-2021

Zeer prettig contact, goed resultaat

lik ben door Wijs erg goed geholpen na een aanrijding. Het eerste telefonisch contact met een medewerker was al gelijk goed. Daarna heeft Inkie Stoop mij verder bijgestaan. Ze heeft de gang van zaken helder uitgelegd. Het hele proces was duidelijk. Na afronding van de zaak hou ik een goede financiële compensatie en een beter gevoel over mijn ongeluk over.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Martijn

22-03-2021

Zeer kundig, behulpzaam en ontzorgend

Een heel positieve ervaring, zeer kundig, betrokken, goed advies en halen alle last van je schouders in een lastige periode van (in ons geval) verlies en letsel.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Daan

16-03-2021

De samenwerking met Wijs Letselschade was uitstekend.

Na 4 jaar is het dossier van client D.P.van Opijnen naar volle tevredenheid afgesloten. Mr. Tanja Knoester heeft mij en mijn vrouw na het verschrikkelijke ongeluk zeer goed en deskundig bijgestaan.Zij was zeer betrokken en hulpvaardig . Wij waren zeer blij met haar hoe zij ons met deze zeer vervelende zaak heeft bijgestaan.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Jimmy

10-03-2021

Denken echt mee met hun klanten.

Na een vervelend auto ongeluk heeft Wijs Letselschade zo veel mogelijk uit mijn handen genomen. Mevrouw van der Blom heeft zich bijna twee jaar voor mij ingezet. Gefrustreerd door de tegenpartij die zich niet van zijn beste kant liet zien, heeft zij het tot een zo goed mogelijk eind gebracht. Bedankt voor de goede zorgen!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Bart

04-03-2021

geweldig

ik werd van Kassie naar de muur gestuurd tot dat ik met een paar Dames in contact kwam die meteen brieven begonnen te schrijven en hun mededelen dat zij toch werkelijk verantwoordelijk waren. Dat heb wel even geduurd maar door hun hebben ze wel degelijk betaald. gewoon top ik ben heel blij met ze. Bedankt Dames , M.V.G Bart

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Astrid

21-02-2021

Geweldige service en begeleiding.

Na ongelukkige aanrijding, waar mijn dochter en ik enorm van geschrokken zijn, hadden wij klachten van nek en schouders. Dankzij de begeleiding van Romy, maakten wij ons gelukkig geen zorgen over de financiële gevolgen. Wij zijn wij enorm fijn begeleid door Romy van Wijs Letselschade.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Hanneke

04-02-2021

Fijne begeleiding

Ik vind het erg prettig samenwerken met jullie als Wijs letselschade. In je eentje zonder kennis van deze zaken ga je er niet zo goed uitkomen als met een advocaat erbij. Hartelijk dank voor alle hulp en tips.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: erwin peters

04-02-2021

super tevreden en snel verlopen. wijs neemt de stress weg!!!

ik heb een zeer goede ervaring met Wijs Letselschade gehad. het word direct zeer goed en snel opgepakt. ik ben goed op de hoogte gehouden van de vorderingen. de schade claim is tot een zeer goed eindresultaat gekomen. Ik ben ZEER!! tevreden over Wijs Letselschade.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Willem de vries

04-02-2021

Ongeval

Ze nemen alle zorg uit je handen omtrend de verzekering en schade afwikkeling

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Bianca

02-02-2021

Goed

Ik ben tevreden over hoe alles is verlopen

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Sonja

01-02-2021

Goed bijgestaan

Hebben mij goed bijgestaan in een schadezaak.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Hasan

29-01-2021

Prettige samenwerking

Uitstekende communicatie. Fijn om samen te werken met de medewerkers. Ik voelde mij gehoord.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Steven

27-01-2021

Super

Ben 4 jaar begeleid door Wijs Letselschade op een keurige en professionele wijze.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: ron

25-01-2021

mevr. stoops heeft me zeker goed bij gestaan met mijn ongeluk

ik ron van veluwen ben zeer goed bij gestaan door mevrouw stoops ja deze letselschade mevrouw weet precies waar ze over praat mvg. ron van veluwen

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: petra kant

25-01-2021

uitzonderlijke goede ervaring

zeer snel en accuraat handelen , medelevend en mee denkend goed en onderbouwd advies hier heb je wat aan. een volhouder en iemand die echt voor je staat Tanja je bent die 10 echt meer dan waard

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Fleur

18-01-2021

Super fijn en goed geregeld

Ik heb me er niet echt druk om hoeven te maken. Alles werd geregeld en werd goed op de hoogte gehouden.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: bauke de Vries

14-01-2021

de juiste vrouw op de juiste plaats

brenda Oonk heeft mij zeer goed geholpen en altijd bijgestaan.ze gaf een eerlijk antwoord over hoe de zaken er voor staan.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Hasiena

14-01-2021

Een goede behandeling van mijn zaak met veel begrip

Ik vond dat er met veel begrip werd gekeken naar mijn zaak. Verder werd er gekeken naar alle mogelijke oplossingen en manieren om het beste resultaat te behalen. Hartstikke Bedankt voor de hulp.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Carll

11-01-2021

Direct en doelgericht naar een goed einde.

Mijn werkgever wilde totaal niet meewerken na mijn bedrijfsongeval. Ik ben stap voor stap begeleid hoe om te handelen in deze zaak. Daarna heeft Wijs de zaak tot een goed en financieel bevredigend einde weten te brengen voor mij. Duidelijke begeleiding met een persoonlijke touch. Heel veel dank.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Maaike

21-12-2020

Helemaal prima

Na lang zelf de communicatie gedaan te hebben met de tegenpartij Tanja in de arm genomen. Ondanks de rare periode (met wat vertraging van mijn kant wat betreft reageren) heel geduldig gebleven. Zeer goed geholpen en zeker aan te raden

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Niels van Elsen

15-12-2020

Vriendelijk en snel behandelt.

Snel en professioneel geholpen. Vriendelijk te woord gestaan.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Jeroen

10-12-2020

Onwijs goed geholpen en staat altijd voor je klaar

Na letsel te hebben opgelopen tijdens een ongeluk heb ik WIJS ingeschakeld. Ze stonden altijd voor mij klaar en hebben uiteindelijk het maximale voor mij er uit weten te halen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Edith

08-12-2020

Goed geregeld

Als je te maken krijgt met letsel is het heel fijn dat de afhandeling van de kosten voor je geregeld wordt.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Jomi

07-12-2020

Goede begeleiding

Ik heb erg veel begeleiding en steun gehad aan Brenda. Als ik vragen had had ze hier antwoorden op en ze heeft alles voor ons geregeld.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Ferry

28-11-2020

Uitstekende hulp bij letsel

Ben zeer goed geholpen met mijn letselschade ook heel fijn dat ze persoonlijk bij je langs komen om kennis te maken zou jullie iedereen ook aanraden nogmaals bedankt groetjes

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Marianne

24-11-2020

Voortreffelijke aanpak en begeleiding‼️

Vanaf het eerste contact prettige, invoelende communicatie met effectieve aanpak. Een mens zit nooit te wachten op pijnlijke gevolgen van een ongeval buiten haar/zijn schuld, maar dat u de contacten met de verzekering van de tegenpartij direct en succesvol overnam, bespaarde veel extra “gedoe”. Ook de managementassistente communiceerde duidelijk en zeer prettig . Bravo dus voor Wijs!!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Mw Rozenblad

10-11-2020

Professioneel, zeer vriendelijk, empathisch en goed bereikbaar

Bij Wijs Letselschade voelde ik me gehoord. Mijn dossier is professioneel behandeld. Ik ben bij elke ontwikkeling vlot en op transparante wijze op de hoogte gehouden. Afspraken zijn altijd goed gecommuniceerd en nagekomen. Ik heb de samenwerking met Romy van der Das-Blommen bij Wijs Lestelschade als prettig en vertrouwd ervaren en kan dit letselschade kantoor met een gerust hart aanbevelen. Ik ben tevreden met de definitieve uitkomst!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Janica

06-11-2020

Er word oprecht om je gegeven.

Zelf ben ik heel goed geholpen. Er word naar je verhaal geluisterd en zij gaan er et beste uit halen. Ze tonen vaak interesse en geven echt om je! Heb er een heel fijn gevoel aan over gehouden.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Nico Zeldentuis

28-10-2020

Zeer tevreden over de afhandeling na mijn ongeval

Professionele en duidelijke communicatie. Goede en prettige samenwerking. We werden regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkeling en de te nemen stappen. Charlotte heeft ons geweldig geholpen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Karla

27-10-2020

perfecte afhandeling van mijn dossier

Mijn dossier is naar eer en geweten afgehandeld door Wijs Letselschade.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Demi

19-10-2020

Erg fijne hulp gehad vanaf het eerste tot het laatste moment!

Vanaf het eerste moment ben ik goed te hulp gestaan door WIJS in Laren. Charlotte was een fijne begeleider en prettig in de communicatie.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Niels zwaan

10-10-2020

Zeer goed geholpen met al mn vragen en problemen

Ik ben altijd zeer goed behandeld en geholpenet al mn vragen ook altijd snel antwoord op mijn vragen en als Ik het even niet meer wist kwamen we altijd tot een goede oplossing

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Chantal willem

08-10-2020

Super service

Goede betrouwbare mensen snelle afhandeling nergens zelf achteraan hoeven alles in de punten verzorgt

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
7

Beoordeeld door: Bosa Popovic

03-10-2020

Fijn!

Het contact was fijn en mijn berichten/emails werden snel beantwoord.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Peter

23-09-2020

Nemen alle zorgen uit handen

Ik ben heel goed geholpen door Romy. Er is mij netjes verteld hoe het traject eruit ziet en hoe ze mij gaan helpen. Ook werd ik snel geholpen en heb ik geen enkele euro aan medische kosten hoeven voorschieten. Uiteindelijk is er een nette regeling getroffen; dik tevreden dus. Kan deze partij zeker aanraden.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Dylan Joseph

16-09-2020

De samenwerking verliep soepel, Inkie Stoop heeft mij geweldig geholpen.

Werd fantastisch geholpen door Inkie Stoop, ze heeft mij en mijn ouders erg goed geholpen over de jaren heen. Ik zou het zeker aanbevelen aan andere mensen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Mariam

14-09-2020

Zeer goed geholpen

Er is veel contact opgenomen met ons en alles wat gedaan moest worden was duidelijk uitgelegd. Kortom zijn we uitstekend geassisteerd.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Kees

10-09-2020

Top

Wij zijn echt 110% geholpen deze dame die ons geholpen en bij gestaan heeft loonsverhoging geven was echt geweldig

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Silvia

08-09-2020

Hoge kwaliteit aan kennis, kunde, geduld en doorzettingsvermogen!

Door de enorme drive, kennis en kunde viel er een last van onze schouders. We voelden ons gehoord en begrepen. Een groot goed wat in onze maatschappij nog wel eens zoek is!!!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Lubbert

17-08-2020

Professioneel en doelgericht.

Een professionele maar vooral ook prettige samenwerking. Alsof er niets aan de hand was.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Gerald with

08-08-2020

tevreden.

Communicatie was echt top. Tussen bemiddelaar en ons, heel vriendelijk, duidelijk, en correct kwam afspraken na. Heel erg tevreden.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Evert

07-08-2020

Persoonlijk en professioneel

Weinig (gelukkig) ervaring met letselschade en dat je begeleid wordt voor de afwikkeling daarvan. Ik heb dit als heel positief ervaren. De fijne persoonlijke benadering gecombineerd met veel professionaliteit ervaar ik niet zo vaak vandaag de dag. Al met al prima afgerond.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Brian Roethof

29-07-2020

Vlotte afhandeling, betrokken en betrouwbaar

Mijn zaak werd meteen opgepakt en ik werd van goed advies gediend tot in de details. Ook van de voortgang werd ik regelmatig geüpdatet. De medewerker was niet altijd telefonisch bereikbaar, echter het duurde niet lang eer ik terug werd gebeld. Al met al een fijne organisatie om mee in zee te gaan. Dit is de reden waarom ik de organisatie aan anderen heb aanbevolen

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Silvana

29-07-2020

100% tevreden, je staat er niet alleen voor

Na mijn auto ongeluk had ik totaal geen ervaring met letselschade, had alle hoop al op gegeven, maar gelukkig kwam ik in contact met Wijsletselschade. mijn behandelaar heeft alles goed uitgelegd en mij bij gestaan.Dat gaf mij een heel goed gevoel. Ik werd goed op de hoogte gehouden en bij elke stap betrokken. Ik werd boven verwachting vergoed en zou dit bedrijf aan een ieder aanraden, het is geheel kosteloos, geen addertjes onder het gras

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Alie

29-07-2020

Ben prima geholpen

Ben goed geholpen na het ongeluk

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Mitchell

14-07-2020

Heel goed geholpen

ik heb een goede ervaring er word goed naar je verhaal geluisterd en doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Mia Verbeek

08-07-2020

Zeer tevreden met de aanpak van mr Charlotte van der Ven

Praktische duidelijke en resultaatgerichte aanpak en goed geadviseerd .

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Eelco

07-07-2020

Goed, duidelijk en efficiënt

De zaak is voor mij op een prettige manier behandeld en afgehandeld. Het was duidelijk hoe de zaak behandeld werd en ik ben ten alle tijden op de hoogte gebracht over de voortgang in de zaak. Het heeft me weinig inspanning gekost, omdat de zaak op de achtergrond goed werd behandeld. Mijn dank Speciaal voor Charlotte en mocht ik jullie in de toekomst aan iemand kunnen aanbevelen, dan zal ik dat zeker doen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Chadee

10-06-2020

Betrokken en professioneel

Wijs Letselschade heeft mij van begin tot einde geweldig geholpen, ondersteund en bijgestaan in mijn traject. Niet alleen waren ze oprecht betrokken, maar ook erg professioneel bekwaam.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Eddy

06-06-2020

Professioneel, rust, persoonlijk en ons belang voorop dat is Wijs

Als er plotseling twee agenten aanbellen en vertellen dat je zoon een ongeluk heeft gehad en of je met enige spoed naar het Erasmus Medisch Centrum wil gaan dan kom je in een situatie terecht waar je niet weet wat je overkomt. Het werd na 2 uur duidelijk dat onze zoon een zwaar hersentrauma had opgelopen en dat het nog een erg spannend zal worden. Er komt dan zoveel op je af dat je zeker niet gelijk denkt aan wat je allemaal zou moeten regelen. Je hebt eigenlijk geen tijd voor je emoties of om alles op een rijtje te zetten. De volgende morgen hebben we het eerste contact met onze verzekeraar die ons een letselschade kantoor adviseerde. Als je nog nooit hier mee te maken gehad hebt dan weet je niet waar je op moet letten om de juiste keuze te maken, je hoofd staat daar niet naar als je kind aan het vechten is voor zijn leven. Juist dan is de rust en de kennis van een goed letselschade kantoor van groot belang, maar nog meer de contact persoon. Of het een goed schadeletsel kantoor is en of je contact persoon voor jouw de juiste is daar kom je tijdens de reis pas achter. Na vier jaar samen met Tanja Knoester Lagerwaard van Wijs Letselschade te hebben samen gewerkt kan ik alléén maar zeggen, dit is wat je dan nodig hebt. Door de tijd te nemen, zonder het belang uit het oog te verliezen, het vertrouwen wat je samen opbouwt en haar professionele houding hebben ons tijdens de vierjaar lange reis naar het eindresultaat gebracht waar we tevreden mee zijn. Voor een ieder die hier mee te maken krijgt zou ik zeggen wees wijs en vertrouw op WIJS Letselschade. Ook met onze zoon is het goed gekomen en kunnen positief naar de toekomst kijken. Bedankt Tanja en WIJS Letselschade. Eddy

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Rob

28-05-2020

De behandeling van de zaak is professioneel snel en vriendelijk.

De contacten verlopen in een vriendelijke en ontspannen sfeer. De behandeling van de zaak gebeurt voortvarend en accuraat.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Jolanda

28-05-2020

In een woord fantastisch geholpen door Tanja!

Na mijn ongeval heeft Tanja mij fantastisch geholpen. Professioneel, veel geduld en altijd een luisterend oor en heel meelevend. Ik kon op Tanja bouwen en kwam haar afspraken altijd na. Wat mij veel rust heeft gegeven is het gevoel hebben er niet alleen voor te staan! Ik hoop jullie nooit meer nodig te hebben want dat zou geen goed teken zijn, anders weet ik jullie zeker te vinden! Top gedaan!!!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Gerdie

16-04-2020

Ik ben geweldig geholpen door Wijs Letselschade

Na een aanrijding op de fiets heb ik een beroep gedaan op Wijs Letselschade. Brenda heeft alles voor mij geregeld .En dat gaf mij een enorme rust want mijn hoofd stond er niet naar om alles met de verzekering te regelen. Brenda heeft fantastisch werk voor mij verricht. waardoor ik tijd had om mijn ziekteproces te verwerken.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: M de kloe

09-04-2020

Top

Fijne samenwerking

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Tine

06-04-2020

Zeer professionele aanpak

Mevrouw Knoester heeft zowel mij als mijn twee zoons niet alleen zakelijk maar ook op het menselijke vlak heel goed ondersteund. Wij zijn haar daar zeer erkentelijk voor.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: leonie Neervoort

31-03-2020

Ze staan er voor je

Na een bedrijfsongeval waar ik mijn enkel brak, heb ik dit kantoor benaderd. Paar dagen later zat mijn case behandelaar al bij me thuis. Ze leven met je mee en doen er alles aan dat je krijgt waar je recht op hebt. Ik raad dit kantoor dan ook echt aan mocht je in zo'n situatie komen te staan

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: R.M. Boor

31-03-2020

Zeer goede soepel en duidelijk verlopen

Super behandeld en goed bijgestaan door mevr. Stoop en haar team. Aanrader voor iedereen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Safina Könst

10-03-2020

Uitstekend

Zo goed begeleid, advies gegeven en mij bijgestaan . Vooral in mijn zwaarste en moeilijkste periode. Zo Dankbaar ben ik, zal dat nooit vergeten, dat toegevoegde waarde in mijn leven aanvulling gegeven op het juiste moment ik zal zeker contact houden en hoop je snel te zien. Mijn Dank is groot, niet in woorden uit te drukken!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Luc

06-03-2020

Daad bij het woord

Vanaf het begin betrokken en transparant. Wat geleid heeft tot vertrouwen in welke uitkomst dan ook er alles aan jou zaak gedaan wordt en dat ook uit handen te kunnen geven aan de bekwaamheid en betrokkenheid van de firma, vooral de dames Charlotte en wanda die voor mij hun tanden erin hebben gezet en pas losgelaten met de behaalde resultaten. Nogmaals ik kan hier niet uitdrukken hoe dankbaar ik hier voor ben jullie voor me gedaan hebben!!!!! Luc Boer

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Roger Spreij

28-02-2020

De juiste schadeletsel specialst

Mijn ervaring met tanja knoester was erg prettig

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Willeke

28-02-2020

Wij zijn heel fijn en hartelijk geholpen

Ik vond het een hele fijne samenwerking, een luisterend oor. Ben heel goed geholpen. Hartelijk dank hiervoor.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Erica

17-02-2020

Top, alles goed geregeld en snel

Onze ervaring is met Wijs letselschade is echt super Tanja, heeft alles in een snelle tempo geregeld voor ons. Ze heeft ons erg goed geholpen met alles. Zeer zeker aan te bevelen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Marie-Louise

22-01-2020

Waw en CHAPEAU voor Tanja Knoester !!

Na bijna 5 jaar strijden tegen en met de grote verzekeraars en UWV,zijn we eindelijk tot een eindresultaat gekomen !! Dit ALLES dankzij,de tomeloze inzet,begripvolle en steeds doorzettende van Tanja Knoester !! Geweldig en wat een kanjer ben je voor ons geweest!! On “WIJS” BEDANKT, lieve Tanja en heel veel goeds en voorspoed toegewenst !! Lieve dankknuffels van Tonny en Marie-Louise uit Brabant!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Inge

06-01-2020

Goede opvolging en communicatie

Fijne communicatie en kundige mensen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Hanane el Khatta

21-12-2019

Fijne hulp

Fijne ervaring, goeie communicatie en duidelijk

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
7

Beoordeeld door: Sanaa

12-12-2019

Goed afgehandeld

Helaas op het begin wat langzaam gegaan, de collega die mij hielp ging uit dienst daarna iemand anders die mijn dossier overnam, ging na een tijdje ook uit dienst! De 3de collega heeft mij prima en snel geholpen daar was ik super blij mee.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Jan

05-12-2019

Zeer goede ervaring.

Deskundig en correcte afwerking. Vriendelijk personeel.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Inge

21-11-2019

Goede communicatie

Wijs letselschade om hulp gevraagd bij een letselschade zaak omtrent een auto ongeluk. Hierbij goed geholpen. Duidelijke en goede communicatie. Je kunt altijd met vragen terecht.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Michiel

17-11-2019

Empatisch en een goede samenwerking om de schade zo goed mogelijk af te handelen

Mevr mr. Ch. van der Ven van Wijsletselschade was zeer behulpzaam. Heeft goed geholpen, ondanks dat de dader uiteindelijk niet gevonden is. Daarom was verdere afhandeling door haar des te belangrijker. Dat heeft ze vakkundig en met de nodige geduld afgehandeld.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Aline

08-11-2019

Perfect werk geleverd, zeer tevreden.

Wij zijn zeer tevreden met Wijs Letselschade, wat een andere maatschappij al had opgegeven ( procedure 3 jaar), hebben zij, na een half jaar al voor elkaar gekregen. Dikke pluim!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Philip

07-11-2019

Betrokkenheid en kennis van zaken in een.

Betrokkenheid en kennis van zaken in een. Uitstekende belangen behartiging.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Sabine

07-11-2019

Vriendelijke en professionele hulp

Heel fijne ervaring met zowel Norma Trip als met haar opvolger Tanja Knoester. Vriendelijk, deskundig en heel nauwkeurig in de communicatie.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Saskia

28-10-2019

Ik ben naar meer dan grote tevredenheid geholpen

Inkie Stoop heeft niet alleen de zorgen omtrent de afhandeling van de schade van mijn aanrijding weggenomen, dankzij haar inspanningen ben ik ook op meerdere vlakken gecompenseerd door de verzekeraar van de veroorzaker. Heel prettig geholpen, met een prima afloop. Ik kan Wijs Letselschade alleen maar van harte aanbevelen!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Wendy De Bruijn

24-10-2019

Super

Erg goed geholpen! Letstelschade advocate Charlotte vd Ven , wist goed door te pakken. Wat een heel mooi resultaat heeft opgeleverd. Indien zij afwezig was ,hield secretaresse Wanda Horst mij goed op de hoogte.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Bedros en Louris

15-10-2019

ik ben heel blij dat ik met Wijs letselschade in contact ben gekomen

Mevrouw Knoester is niet alleen bijzonder aardig, maar ook zeer efficient. Ze houdt zich aan haar afspraken en geeft steeds een heldere terugkoppeling. Wij zijn werkelijk heel blij dat zij oog heeft gehad voor onze situatie en in overleg met de verzekeringstussenpersoon tot een voor ons mooie financiele genoegdoening is gekomen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Jan

10-10-2019

Goede service!

De afhandeling van mijn letselschade is me zeer goed bevallen, ik werd goed geholpen en het contact was uitstekend. Ik ben zeer tevreden met de service, omdat ik steeds op de hoogte werd gesteld van mijn dossier en ik kon met al mijn vragen terecht.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: emre kocak

03-10-2019

heel

het is allemaal goed geregeld en duidelijk heb ook goed advies gekregen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Berna

02-10-2019

Erg vriendelijk en toch heel professioneel

Ervaren letselschade advocaten met aandacht voor de cliënt op het persoonlijke vlak als het gene waarvoor zij ingezet worden. De advocaten zitten niet in hun "gouden kantoor"maar zijn heel goed bereikbaar als je even persoonlijk contact wilt hebben. Ik was erg blij met de vrouwelijke advocaten omdat zij goed benaderbaar waren en terug bellen als dat beloofd wordt. Zowel Mw. I. Stoop als Mw. T. Knoester heb ik als bijzonder prettig ervaren en nogmaals wel op een fijne professionele wijze en dat vindt ik een erg sterk punt voor beiden.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Zwanie

23-09-2019

Zeer betrokken en professioneel

Mijn man en ik zijn na mijn auto ongeval goed opgevangen door Wijs Letselschade. Ze waren erg meedenkend, meelevend en eerlijk. We voelden ons enorm gesteund! Alles is goed geregeld en goed met ons gecommuniceerd!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Daniëlle

11-09-2019

Professioneel en warm

Mijn ervaring kan ik omschrijven als zeer professioneel met echt een hart voor de cliënt. Mijn belangenbehartiger staat altijd voor mij klaar en geeft mij een gevoel echt gehoord te worden. Heel fijn om in een pittige situatie iemand te hebben die op zo'n manier naast je staat. Zonder haar had ik dit proces niet volgehouden.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Piet

19-08-2019

"Simply the best."

Inkie Stoop heeft mijn letselschade uitermate deskundig en met een uitmuntend resultaat afgewikkeld. Zij heeft mij volledig ontzorgd. Is kennelijk ook bijzonder overtuigend in de onderhandelingen. Ook heb ik haar betrokkenheid en hoge empathische vermogen als zeer bijzonder ervaren.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Ronald

19-08-2019

Alles wordt voor je geregeld, je hoeft je geen zorgen te maken.

Na aanmelding van mijn letsel, hebben ze er alles aangedaan om het goed af te wikkelen. Dit is na 2 jaar uiteindelijk gelukt. Zelf had ik de moed dan allang opgegeven.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Yvonne

05-08-2019

Professionaliteit met een warm hart

Vanaf het begin tot en met de uiteindelijke afhandeling van mijn dossier was Brenda Oonk beschikbaar, hierin was ze steeds professioneel, begaan, adviserend, geïnteresseerd en had ze grote overtuigingskracht. Ik voelde mij zeer gesteund en op mijn gemak dat zij mijn zaak behandelde, Brenda gaf vertrouwen. Om terug te vallen op letselschade is nooit leuk, maar ik kan mij geen betere persoon voorstellen dan Brenda in dit geval.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: petra kant

10-07-2019

zeer goed onderbouwd en erg klantvriendelijk en correct

zeer vriendelijk eerlijk en duidelijk en goede service , luistert naar de problemen en ze leeft hier zich in mee .en probeert een oplossing te vinden voor je . altijd snel antwoord of een berichtje zodat je nooit lang hoeft te wachten .ze zet zich volledig voor je in. pure klassen . helemaal top en zeer goed onderbouwd een zeer klantvriendelijk kantoor waar ze gelijk voor je open staan en helpen je direct

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Hans

20-06-2019

alles klopte gewoon bij mevr. Oonk .

zeer positief dus.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Cindy

13-06-2019

Absolute aanrader!

Vriendelijk en zeer vakkundig. Heeft mijn belangen zeer goed behartigd in een tweetal kwesties. Houdt mij ook goed op d ehoogte van de gang van zaken. Zeer tevreden!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Herald

17-05-2019

Kundig en correct

Wijs letselschade is een onderneming met kundige mensen die gedreven zijn in hun vak. Open communicatie, oog voor de belangen van de cliënt en correcte afhandeling van zaken springen hierbij in het oog. Wijs is het besluit dat u neemt als u voor deze specialisten kiest.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: L.Tété

06-05-2019

Heel goed

Geweldig... Ik ben blij dat ik voor deze betrouwbaar en profesioneel team heb gekozen. Geweldig werk Ze laten u nooit wachten, altijd Contact of per mail of per telefoon. U voelt zich absoluut niet in de steek gelaten.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Inge

20-03-2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijke aandacht, een gesprek bij je thuis, vlotte reacties op email en snelle afhandeling van dingen met de tegenpartij

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Bert

20-03-2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De betrokkenheid, vriendelijk personeel echt een aanrader. Ze willen je overal mee helpen echt super.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: anoniem

12-02-2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Luisterend oor, fijn dat wijs letselschade persoonlijk langs komt.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Wilbert

11-02-2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De deskundigheid. De manier waarop alles wordt uitgelegd en hoe betrokken men is. Alle lof voor mevrouw Trip. Wat heeft zij mij enorm bijgestaan en geholpen om de zaak tot een goed einde te brengen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Tonny ( Marie-Louise )

08-02-2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Reactie van Tonny( client) en Marie-Louise ; Mevr.Tanja Knoester is top !! Groot empatisch vermogen,erg behulpzaam,doortastend en tijdens gesprekken met de ‘tegenpartij’, merk je aan alles,dat Tanja enorm zich heeft verdiept in de zaak en goed voorbereid haar bevindingen weerlegt !! En mij enorm steunt en helpt! ZOVEEL dank hiervoor !!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Frans

10-01-2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het goede contact en betrokkeheid van de letsel advocaat

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Samantha Lydia

10-01-2019

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Betrokkenheid en goede contact van de letseladvocaat.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Andre

05-12-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact en deskundig. Denken met je mee over een oplossing. Duurt wel even maar ben zeer tevreden.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: anoniem

31-08-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd ontzettend fijn contact gehad met mijn contactpersoon! Erg professioneel en alles werd vakkundig afgehandeld. Ook altijd erg betrokken geweest bij mij als cliënte. Al met al, zeer positief!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Marjan

24-08-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meike Smeenk Dit rapport cijfer geld ook voor haar

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Umur

24-08-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het medeleven met de klant is een van de meest positieve punten van Wijs.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Yafet

29-05-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel vriendelijk personeel en professionele ik heb hel erg tevreden!!!!!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Hendrik

28-05-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het persoonlijk contact

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Joost

23-04-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het persoonlijk contact

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Fatima

22-04-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

De communicatie verliep uitstekend. Ben zeer tevreden!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Roos

18-04-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

De persoonlijke aanpak, maar niet te persoonlijk. Alles was meteen duidelijk vanaf het begin en er werden geen loze verwachtingen geschept. De voor en nadelen werden uitgelegd op een persoonlijke manier. Daarnaast ben ik ook heel blij met het resultaat.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Martijn

09-04-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijk contact.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Lydia

12-03-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het steeds weer mijn vragen beantwoorden en altijd vriendelijk

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: anoniem

02-03-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel handelen, goed advies en gelijk terugkoppeling

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: ROB

27-02-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het luisteren betrokkenheid en het geduld contact en berijkbaarheid en de duidelijkheid van hoe het er voor staat

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: G.R

27-02-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg vriendelijk, ze deden hard hun best, veel profijt van gehad.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Freek

27-02-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: ron

20-02-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

het meest positieve dat alles goed geregeld is bij mijn door mevr. I stoop en zat ik ergens mee dan kan mevrouw stoop na me toe en er een goed gesprek over gehad en ook zeer deskundig ik kan niet anders zegen dan vol lof over wijsletselschade te praten en te formulieren mvg. ron

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: anoniem

14-02-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij aanmelden verzekering werd binnen enkele uren door U al contact met ons opgenomen voor een gesprek met ons. En dat gesprek zeer positief en meelevend werd ervaren, later goed op de hoogte werden gehouden over het verloop, en info over de voortgang van het genezingsproces.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Brigitte

07-02-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

De duidelijkheid vanaf het eerste contact.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Peter

04-02-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Persoonlijke betrokkenheid en veel inzet. Veel parate kennis op haar vakgebied. Korte lijnen en werkt nauwkeurig. Betrouwbaar en staat zoals ik dat tot op heden ervaar voor haar cliënten! Een hele geruststelling als zij en haar team achter je staan in roerige tijden!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: marij

02-02-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

het bij je thuis komen en alles goed dor kunnen praten.En daarna nog telefonisch contact vond ik wel fijn

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Adger

02-02-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dat ze alle tijd hadden voor ons en een grote steun zijn. En zeker verstand hebben van zaken.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: Kelly

01-02-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8

Beoordeeld door: rutger

01-02-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mevrouw Stoop is een hele aardige vriendelijke vrouw. Is duidelijk in de verwoording en ze staat altijd voor je klaar als er iets veranderd. Wordt al 5 jr lang goed behandeld.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Anton

01-02-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het intermenselijke contact en het medeleven met de client

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Peter

01-02-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nog nooit geen letselschade gehad dus geen ervaring mee gehad maar tot nu toe alles netjes en goed geregeld ben af en toe afgeremd maar alleen in mijn voordeel dus zeer kundig

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Tino

01-02-2018

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het persoonlijke contact.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Dale

01-02-2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!