Beoordelingen

Beoordelingen Wijs Letselschade

9.6 met 76 beoordelingen
8

Beoordeeld door: Mia Verbeek

08-07-2020

Zeer tevreden met de aanpak van mr Charlotte van der Ven

Praktische duidelijke en resultaatgerichte aanpak en goed geadviseerd .

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Eelco

07-07-2020

Goed, duidelijk en efficiënt

De zaak is voor mij op een prettige manier behandeld en afgehandeld. Het was duidelijk hoe de zaak behandeld werd en ik ben ten alle tijden op de hoogte gebracht over de voortgang in de zaak. Het heeft me weinig inspanning gekost, omdat de zaak op de achtergrond goed werd behandeld. Mijn dank Speciaal voor Charlotte en mocht ik jullie in de toekomst aan iemand kunnen aanbevelen, dan zal ik dat zeker doen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Chadee

10-06-2020

Betrokken en professioneel

Wijs Letselschade heeft mij van begin tot einde geweldig geholpen, ondersteund en bijgestaan in mijn traject. Niet alleen waren ze oprecht betrokken, maar ook erg professioneel bekwaam.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Eddy

06-06-2020

Professioneel, rust, persoonlijk en ons belang voorop dat is Wijs

Als er plotseling twee agenten aanbellen en vertellen dat je zoon een ongeluk heeft gehad en of je met enige spoed naar het Erasmus Medisch Centrum wil gaan dan kom je in een situatie terecht waar je niet weet wat je overkomt. Het werd na 2 uur duidelijk dat onze zoon een zwaar hersentrauma had opgelopen en dat het nog een erg spannend zal worden. Er komt dan zoveel op je af dat je zeker niet gelijk denkt aan wat je allemaal zou moeten regelen. Je hebt eigenlijk geen tijd voor je emoties of om alles op een rijtje te zetten. De volgende morgen hebben we het eerste contact met onze verzekeraar die ons een letselschade kantoor adviseerde. Als je nog nooit hier mee te maken gehad hebt dan weet je niet waar je op moet letten om de juiste keuze te maken, je hoofd staat daar niet naar als je kind aan het vechten is voor zijn leven. Juist dan is de rust en de kennis van een goed letselschade kantoor van groot belang, maar nog meer de contact persoon. Of het een goed schadeletsel kantoor is en of je contact persoon voor jouw de juiste is daar kom je tijdens de reis pas achter. Na vier jaar samen met Tanja Knoester Lagerwaard van Wijs Letselschade te hebben samen gewerkt kan ik alléén maar zeggen, dit is wat je dan nodig hebt. Door de tijd te nemen, zonder het belang uit het oog te verliezen, het vertrouwen wat je samen opbouwt en haar professionele houding hebben ons tijdens de vierjaar lange reis naar het eindresultaat gebracht waar we tevreden mee zijn. Voor een ieder die hier mee te maken krijgt zou ik zeggen wees wijs en vertrouw op WIJS Letselschade. Ook met onze zoon is het goed gekomen en kunnen positief naar de toekomst kijken. Bedankt Tanja en WIJS Letselschade. Eddy

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Rob

28-05-2020

De behandeling van de zaak is professioneel snel en vriendelijk.

De contacten verlopen in een vriendelijke en ontspannen sfeer. De behandeling van de zaak gebeurt voortvarend en accuraat.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Jolanda

28-05-2020

In een woord fantastisch geholpen door Tanja!

Na mijn ongeval heeft Tanja mij fantastisch geholpen. Professioneel, veel geduld en altijd een luisterend oor en heel meelevend. Ik kon op Tanja bouwen en kwam haar afspraken altijd na. Wat mij veel rust heeft gegeven is het gevoel hebben er niet alleen voor te staan! Ik hoop jullie nooit meer nodig te hebben want dat zou geen goed teken zijn, anders weet ik jullie zeker te vinden! Top gedaan!!!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Gerdie

16-04-2020

Ik ben geweldig geholpen door Wijs Letselschade

Na een aanrijding op de fiets heb ik een beroep gedaan op Wijs Letselschade. Brenda heeft alles voor mij geregeld .En dat gaf mij een enorme rust want mijn hoofd stond er niet naar om alles met de verzekering te regelen. Brenda heeft fantastisch werk voor mij verricht. waardoor ik tijd had om mijn ziekteproces te verwerken.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: M de kloe

09-04-2020

Top

Fijne samenwerking

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Tine

06-04-2020

Zeer professionele aanpak

Mevrouw Knoester heeft zowel mij als mijn twee zoons niet alleen zakelijk maar ook op het menselijke vlak heel goed ondersteund. Wij zijn haar daar zeer erkentelijk voor.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: leonie Neervoort

31-03-2020

Ze staan er voor je

Na een bedrijfsongeval waar ik mijn enkel brak, heb ik dit kantoor benaderd. Paar dagen later zat mijn case behandelaar al bij me thuis. Ze leven met je mee en doen er alles aan dat je krijgt waar je recht op hebt. Ik raad dit kantoor dan ook echt aan mocht je in zo'n situatie komen te staan

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: R.M. Boor

31-03-2020

Zeer goede soepel en duidelijk verlopen

Super behandeld en goed bijgestaan door mevr. Stoop en haar team. Aanrader voor iedereen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Safina Könst

10-03-2020

Uitstekend

Zo goed begeleid, advies gegeven en mij bijgestaan . Vooral in mijn zwaarste en moeilijkste periode. Zo Dankbaar ben ik, zal dat nooit vergeten, dat toegevoegde waarde in mijn leven aanvulling gegeven op het juiste moment ik zal zeker contact houden en hoop je snel te zien. Mijn Dank is groot, niet in woorden uit te drukken!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Luc

06-03-2020

Daad bij het woord

Vanaf het begin betrokken en transparant. Wat geleid heeft tot vertrouwen in welke uitkomst dan ook er alles aan jou zaak gedaan wordt en dat ook uit handen te kunnen geven aan de bekwaamheid en betrokkenheid van de firma, vooral de dames Charlotte en wanda die voor mij hun tanden erin hebben gezet en pas losgelaten met de behaalde resultaten. Nogmaals ik kan hier niet uitdrukken hoe dankbaar ik hier voor ben jullie voor me gedaan hebben!!!!! Luc Boer

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Roger Spreij

28-02-2020

De juiste schadeletsel specialst

Mijn ervaring met tanja knoester was erg prettig

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Willeke

28-02-2020

Wij zijn heel fijn en hartelijk geholpen

Ik vond het een hele fijne samenwerking, een luisterend oor. Ben heel goed geholpen. Hartelijk dank hiervoor.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Erica

17-02-2020

Top, alles goed geregeld en snel

Onze ervaring is met Wijs letselschade is echt super Tanja, heeft alles in een snelle tempo geregeld voor ons. Ze heeft ons erg goed geholpen met alles. Zeer zeker aan te bevelen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Marie-Louise

22-01-2020

Waw en CHAPEAU voor Tanja Knoester !!

Na bijna 5 jaar strijden tegen en met de grote verzekeraars en UWV,zijn we eindelijk tot een eindresultaat gekomen !! Dit ALLES dankzij,de tomeloze inzet,begripvolle en steeds doorzettende van Tanja Knoester !! Geweldig en wat een kanjer ben je voor ons geweest!! On “WIJS” BEDANKT, lieve Tanja en heel veel goeds en voorspoed toegewenst !! Lieve dankknuffels van Tonny en Marie-Louise uit Brabant!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Inge

06-01-2020

Goede opvolging en communicatie

Fijne communicatie en kundige mensen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Hanane el Khatta

21-12-2019

Fijne hulp

Fijne ervaring, goeie communicatie en duidelijk

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
7

Beoordeeld door: Sanaa

12-12-2019

Goed afgehandeld

Helaas op het begin wat langzaam gegaan, de collega die mij hielp ging uit dienst daarna iemand anders die mijn dossier overnam, ging na een tijdje ook uit dienst! De 3de collega heeft mij prima en snel geholpen daar was ik super blij mee.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Jan

05-12-2019

Zeer goede ervaring.

Deskundig en correcte afwerking. Vriendelijk personeel.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Inge

21-11-2019

Goede communicatie

Wijs letselschade om hulp gevraagd bij een letselschade zaak omtrent een auto ongeluk. Hierbij goed geholpen. Duidelijke en goede communicatie. Je kunt altijd met vragen terecht.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Michiel

17-11-2019

Empatisch en een goede samenwerking om de schade zo goed mogelijk af te handelen

Mevr mr. Ch. van der Ven van Wijsletselschade was zeer behulpzaam. Heeft goed geholpen, ondanks dat de dader uiteindelijk niet gevonden is. Daarom was verdere afhandeling door haar des te belangrijker. Dat heeft ze vakkundig en met de nodige geduld afgehandeld.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Aline

08-11-2019

Perfect werk geleverd, zeer tevreden.

Wij zijn zeer tevreden met Wijs Letselschade, wat een andere maatschappij al had opgegeven ( procedure 3 jaar), hebben zij, na een half jaar al voor elkaar gekregen. Dikke pluim!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Philip

07-11-2019

Betrokkenheid en kennis van zaken in een.

Betrokkenheid en kennis van zaken in een. Uitstekende belangen behartiging.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!