Ervaringen

Beoordelingen

Beoordelingen Wijs Letselschade

9,2 met 26 beoordelingen
  • 9,1
  • 9,1
  • 9,4
  • 9,3
10,0

Beoordeeld door:

31-08-2018

Beschrijf uw ervaring:
Altijd ontzettend fijn contact gehad met mijn contactpersoon! Erg professioneel en alles werd vakkundig afgehandeld. Ook altijd erg betrokken geweest bij mij als cliënte. Al met al, zeer positief!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9,0

Beoordeeld door: Marjan

24-08-2018

Beschrijf uw ervaring:
Meike Smeenk
Dit rapport cijfer geld ook voor haar

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10,0

Beoordeeld door: Umur

24-08-2018

Beschrijf uw ervaring:
Het medeleven met de klant is een van de meest positieve punten van Wijs.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9,8

Beoordeeld door: Yafet

29-05-2018

Beschrijf uw ervaring:
Heel vriendelijk personeel en professionele ik heb hel erg tevreden!!!!!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9,8

Beoordeeld door: Hendrik

28-05-2018

Beschrijf uw ervaring:
Het persoonlijk contact

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8,8

Beoordeeld door: Joost

23-04-2018

Beschrijf uw ervaring:
Het persoonlijk contact

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9,0

Beoordeeld door: Fatima

22-04-2018

Beschrijf uw ervaring:
De communicatie verliep uitstekend. Ben zeer tevreden!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9,0

Beoordeeld door: Roos

18-04-2018

Beschrijf uw ervaring:
De persoonlijke aanpak, maar niet te persoonlijk. Alles was meteen duidelijk vanaf het begin en er werden geen loze verwachtingen geschept. De voor en nadelen werden uitgelegd op een persoonlijke manier. Daarnaast ben ik ook heel blij met het resultaat.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9,0

Beoordeeld door: Martijn

09-04-2018

Beschrijf uw ervaring:
Persoonlijk contact.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10,0

Beoordeeld door: Lydia

12-03-2018

Beschrijf uw ervaring:
Het steeds weer mijn vragen beantwoorden en altijd vriendelijk

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8,0

Beoordeeld door: Lydia

02-03-2018

Beschrijf uw ervaring:
Snel handelen, goed advies en gelijk terugkoppeling

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10,0

Beoordeeld door: ROB

27-02-2018

Beschrijf uw ervaring:
Het luisteren betrokkenheid en het geduld contact en berijkbaarheid en de duidelijkheid van hoe het er voor staat

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10,0

Beoordeeld door: G.R

27-02-2018

Beschrijf uw ervaring:
Erg vriendelijk, ze deden hard hun best, veel profijt van gehad.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10,0

Beoordeeld door: Freek

27-02-2018

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9,0

Beoordeeld door: Ron

20-02-2018

Beschrijf uw ervaring:
Het meest positieve dat alles goed geregeld is bij mijn door mevr. I stoop en zat ik ergens mee dan kan mevrouw stoop na me toe en er een goed gesprek over gehad en ook zeer deskundig ik kan niet anders zegen dan vol lof over wijsletselschade te praten en te formulieren mvg. ron

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8,8

Beoordeeld door: Ron

14-02-2018

Beschrijf uw ervaring:
Bij aanmelden verzekering werd binnen enkele uren door U al contact met ons opgenomen voor een gesprek met ons. En dat gesprek zeer positief en meelevend werd ervaren, later goed op de hoogte werden gehouden over het verloop, en info over de voortgang van het genezingsproces.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8,0

Beoordeeld door: Brigitte

07-02-2018

Beschrijf uw ervaring:
De duidelijkheid vanaf het eerste contact.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10,0

Beoordeeld door: Peter

04-02-2018

Beschrijf uw ervaring:
Persoonlijke betrokkenheid en veel inzet.
Veel parate kennis op haar vakgebied.
Korte lijnen en werkt nauwkeurig.
Betrouwbaar en staat zoals ik dat tot op heden ervaar voor haar cliënten!

Een hele geruststelling als zij en haar team achter je staan in roerige tijden!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9,0

Beoordeeld door: Marij

02-02-2018

Beschrijf uw ervaring:
Het bij je thuis komen en alles goed dor kunnen praten.En daarna nog telefonisch contact vond ik wel fijn

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9,5

Beoordeeld door: Adger

02-02-2018

Beschrijf uw ervaring:
Dat ze alle tijd hadden voor ons en een grote steun zijn.
En zeker verstand hebben van zaken.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8,0

Beoordeeld door: Kelly

01-02-2018

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8,0

Beoordeeld door: Rutger

01-02-2018

Beschrijf uw ervaring:
Mevrouw Stoop is een hele aardige vriendelijke vrouw. Is duidelijk in de verwoording en ze staat altijd voor je klaar als er iets veranderd. Wordt al 5 jr lang goed behandeld.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9,0

Beoordeeld door: Anton

01-02-2018

Beschrijf uw ervaring:
Het intermenselijke contact en het medeleven met de client

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10,0

Beoordeeld door: Peter

01-02-2018

Beschrijf uw ervaring:
Nog nooit geen letselschade gehad dus geen ervaring mee gehad maar tot nu toe alles netjes en goed geregeld ben af en toe afgeremd maar alleen in mijn voordeel dus zeer kundig

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10,0

Beoordeeld door: Tino

01-02-2018

Beschrijf uw ervaring:
Het persoonlijke contact.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
8,8

Beoordeeld door: Dale

01-02-2018

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!