Ervaringen

Beoordelingen

Beoordelingen Wijs Letselschade

9.6 met 67 beoordelingen
10

Beoordeeld door: leonie Neervoort

31-03-2020

Ze staan er voor je

Na een bedrijfsongeval waar ik mijn enkel brak, heb ik dit kantoor benaderd. Paar dagen later zat mijn case behandelaar al bij me thuis. Ze leven met je mee en doen er alles aan dat je krijgt waar je recht op hebt. Ik raad dit kantoor dan ook echt aan mocht je in zo'n situatie komen te staan

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: R.M. Boor

31-03-2020

Zeer goede soepel en duidelijk verlopen

Super behandeld en goed bijgestaan door mevr. Stoop en haar team. Aanrader voor iedereen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Safina Könst

10-03-2020

Uitstekend

Zo goed begeleid, advies gegeven en mij bijgestaan . Vooral in mijn zwaarste en moeilijkste periode. Zo Dankbaar ben ik, zal dat nooit vergeten, dat toegevoegde waarde in mijn leven aanvulling gegeven op het juiste moment ik zal zeker contact houden en hoop je snel te zien. Mijn Dank is groot, niet in woorden uit te drukken!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Luc

06-03-2020

Daad bij het woord

Vanaf het begin betrokken en transparant. Wat geleid heeft tot vertrouwen in welke uitkomst dan ook er alles aan jou zaak gedaan wordt en dat ook uit handen te kunnen geven aan de bekwaamheid en betrokkenheid van de firma, vooral de dames Charlotte en wanda die voor mij hun tanden erin hebben gezet en pas losgelaten met de behaalde resultaten. Nogmaals ik kan hier niet uitdrukken hoe dankbaar ik hier voor ben jullie voor me gedaan hebben!!!!! Luc Boer

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Roger Spreij

28-02-2020

De juiste schadeletsel specialst

Mijn ervaring met tanja knoester was erg prettig

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Willeke

28-02-2020

Wij zijn heel fijn en hartelijk geholpen

Ik vond het een hele fijne samenwerking, een luisterend oor. Ben heel goed geholpen. Hartelijk dank hiervoor.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Erica

17-02-2020

Top, alles goed geregeld en snel

Onze ervaring is met Wijs letselschade is echt super Tanja, heeft alles in een snelle tempo geregeld voor ons. Ze heeft ons erg goed geholpen met alles. Zeer zeker aan te bevelen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Marie-Louise

22-01-2020

Waw en CHAPEAU voor Tanja Knoester !!

Na bijna 5 jaar strijden tegen en met de grote verzekeraars en UWV,zijn we eindelijk tot een eindresultaat gekomen !! Dit ALLES dankzij,de tomeloze inzet,begripvolle en steeds doorzettende van Tanja Knoester !! Geweldig en wat een kanjer ben je voor ons geweest!! On “WIJS” BEDANKT, lieve Tanja en heel veel goeds en voorspoed toegewenst !! Lieve dankknuffels van Tonny en Marie-Louise uit Brabant!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Inge

06-01-2020

Goede opvolging en communicatie

Fijne communicatie en kundige mensen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Hanane el Khatta

21-12-2019

Fijne hulp

Fijne ervaring, goeie communicatie en duidelijk

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
7

Beoordeeld door: Sanaa

12-12-2019

Goed afgehandeld

Helaas op het begin wat langzaam gegaan, de collega die mij hielp ging uit dienst daarna iemand anders die mijn dossier overnam, ging na een tijdje ook uit dienst! De 3de collega heeft mij prima en snel geholpen daar was ik super blij mee.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Jan

05-12-2019

Zeer goede ervaring.

Deskundig en correcte afwerking. Vriendelijk personeel.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Inge

21-11-2019

Goede communicatie

Wijs letselschade om hulp gevraagd bij een letselschade zaak omtrent een auto ongeluk. Hierbij goed geholpen. Duidelijke en goede communicatie. Je kunt altijd met vragen terecht.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
9

Beoordeeld door: Michiel

17-11-2019

Empatisch en een goede samenwerking om de schade zo goed mogelijk af te handelen

Mevr mr. Ch. van der Ven van Wijsletselschade was zeer behulpzaam. Heeft goed geholpen, ondanks dat de dader uiteindelijk niet gevonden is. Daarom was verdere afhandeling door haar des te belangrijker. Dat heeft ze vakkundig en met de nodige geduld afgehandeld.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Aline

08-11-2019

Perfect werk geleverd, zeer tevreden.

Wij zijn zeer tevreden met Wijs Letselschade, wat een andere maatschappij al had opgegeven ( procedure 3 jaar), hebben zij, na een half jaar al voor elkaar gekregen. Dikke pluim!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Philip

07-11-2019

Betrokkenheid en kennis van zaken in een.

Betrokkenheid en kennis van zaken in een. Uitstekende belangen behartiging.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Sabine

07-11-2019

Vriendelijke en professionele hulp

Heel fijne ervaring met zowel Norma Trip als met haar opvolger Tanja Knoester. Vriendelijk, deskundig en heel nauwkeurig in de communicatie.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Saskia

28-10-2019

Ik ben naar meer dan grote tevredenheid geholpen

Inkie Stoop heeft niet alleen de zorgen omtrent de afhandeling van de schade van mijn aanrijding weggenomen, dankzij haar inspanningen ben ik ook op meerdere vlakken gecompenseerd door de verzekeraar van de veroorzaker. Heel prettig geholpen, met een prima afloop. Ik kan Wijs Letselschade alleen maar van harte aanbevelen!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Wendy De Bruijn

24-10-2019

Super

Erg goed geholpen! Letstelschade advocate Charlotte vd Ven , wist goed door te pakken. Wat een heel mooi resultaat heeft opgeleverd. Indien zij afwezig was ,hield secretaresse Wanda Horst mij goed op de hoogte.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Bedros en Louris

15-10-2019

ik ben heel blij dat ik met Wijs letselschade in contact ben gekomen

Mevrouw Knoester is niet alleen bijzonder aardig, maar ook zeer efficient. Ze houdt zich aan haar afspraken en geeft steeds een heldere terugkoppeling. Wij zijn werkelijk heel blij dat zij oog heeft gehad voor onze situatie en in overleg met de verzekeringstussenpersoon tot een voor ons mooie financiele genoegdoening is gekomen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Jan

10-10-2019

Goede service!

De afhandeling van mijn letselschade is me zeer goed bevallen, ik werd goed geholpen en het contact was uitstekend. Ik ben zeer tevreden met de service, omdat ik steeds op de hoogte werd gesteld van mijn dossier en ik kon met al mijn vragen terecht.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: emre kocak

03-10-2019

heel

het is allemaal goed geregeld en duidelijk heb ook goed advies gekregen.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Berna

02-10-2019

Erg vriendelijk en toch heel professioneel

Ervaren letselschade advocaten met aandacht voor de cliënt op het persoonlijke vlak als het gene waarvoor zij ingezet worden. De advocaten zitten niet in hun "gouden kantoor"maar zijn heel goed bereikbaar als je even persoonlijk contact wilt hebben. Ik was erg blij met de vrouwelijke advocaten omdat zij goed benaderbaar waren en terug bellen als dat beloofd wordt. Zowel Mw. I. Stoop als Mw. T. Knoester heb ik als bijzonder prettig ervaren en nogmaals wel op een fijne professionele wijze en dat vindt ik een erg sterk punt voor beiden.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Zwanie

23-09-2019

Zeer betrokken en professioneel

Mijn man en ik zijn na mijn auto ongeval goed opgevangen door Wijs Letselschade. Ze waren erg meedenkend, meelevend en eerlijk. We voelden ons enorm gesteund! Alles is goed geregeld en goed met ons gecommuniceerd!

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!
10

Beoordeeld door: Daniëlle

11-09-2019

Professioneel en warm

Mijn ervaring kan ik omschrijven als zeer professioneel met echt een hart voor de cliënt. Mijn belangenbehartiger staat altijd voor mij klaar en geeft mij een gevoel echt gehoord te worden. Heel fijn om in een pittige situatie iemand te hebben die op zo'n manier naast je staat. Zonder haar had ik dit proces niet volgehouden.

Ik zou Wijs Letselschade aanbevelen!