Letselschadejurist

In het kort
 • Wijs is superspecialist op het gebied van letselschade
 • Bij Wijs vinden we het belangrijk dat jij steeds het gevoel hebt dat je een belangenbehartiger hebt die jou begrijpt én die jij ook begrijpt
 • Wijs is aangesloten bij het Nationaal Keurmerk Letselschade, een kwaliteitsregister voor belangenbehartigers.
Direct weten of jij recht hebt op letselschade? Check je recht op letselschade

Liever verder kijken?

... of liever lezen

Na een ongeval gebeuren er zoveel dingen dat we vaak eerst bezig zijn met ‘overleven’. Pas na deze periode wordt de impact van het letsel helder. Wat er dan op ons afkomt is vaak veel en onoverzichtelijk. Met kosteloze hulp van een letselschadejurist van Wijs staan Wij Samen sterk.

Wat kan Wijs Letselschade voor je betekenen?

Wijs is superspecialist op het gebied van letselschade. Vaak denkt men dat letselschade gaat over kosten zoals huishoudelijke hulp of vervoerskosten, of om smartengeld. En natuurlijk is dit ook deels waar. Maar achter letselschade gaat eigenlijk een andere vraag schuil: wat is de financiële impact van de schade op jouw leven en wat is er voor nodig om hierin het optimale resultaat te halen?

 • Wijs biedt gegarandeerde kosteloze rechtshulp;
 • Wijs komt bij je langs;
 • Wijs regelt voorschotbetalingen;
 • Wijs neemt alle papierwerk uit handen;
 • Wijs behaalt het maximale resultaat.

Kortom als je letselschade hebt opgelopen neem dan contact op met Wijs Letselschade juristen. Wij informeren je helder en duidelijk wat we voor je kunnen betekenen.

Laat je gegevens achter en wij nemen dezelfde dag contact met je op. Of bel naar 035-8878266 en kom direct in contact met een jurist.

Waarom een letselschadejurist?

Bij een letselschade, of dit nu een bedrijfsongeval of een verkeersongeval is, is het recht de basis van alles.  Het recht is de wet en de uitspraken van de rechterlijke macht. Wist je dat op het gebied van de letselschade elke week weer nieuwe uitspraken worden gedaan door de rechter? Als er dan ook discussies ontstaan met de verzekeraar zal in het recht dan ook het antwoord liggen om het gelijk aan onze kant te krijgen.

Bij Wijs vinden wij dan ook dat elke jurist het recht en alle juridische ontwikkelingen op letselschadevlak moet kunnen dromen. Want als de basis niet goed is, dan kan, zo vinden wij, iemand ook jouw belangen niet goed behartigen. Zo hebben wij bij Wijs elke week op maandag juristenoverleg. Hierin bespreken wij alle ontwikkelingen en uitspraken van de afgelopen week.

Wij werken er overigens hard aan dat jij als slachtoffer zo weinig mogelijk merkt dat wij keien zijn op juridisch gebied, want al die juridische termen en taal kunnen soms best ingewikkeld overkomen. Bij Wijs vinden we het belangrijk dat jij steeds het gevoel hebt dat je een belangenbehartiger hebt die jou begrijpt maar die jij ook begrijpt. Jouw herstel staat voorop en wij willen er zijn om je hierbij te helpen.

Kortom van de letselschadejuristen van Wijs mag je het volgende verwachten:

 • Juridische keien
 • (Meestal) geen moeilijke woorden
 • Wijs en soms een beetje eigenwijs
 • Vertrouwen staat voorop
 • Gaan door het vuur
 • Zacht als het kan, hard als het moet
 • Snel en praktisch.

Meer weten over onze letselschadejuristen? Neem dan direct contact met ons op!

Afwikkeling van jouw letselzaak

Een afwikkeling van jouw letselzaak vindt alleen plaats als je hieraan toe bent. In het geval dat je volledig bent hersteld, is dit doorgaans geen punt van discussie en kan een afwikkeling vrij snel plaatsvinden.

Wat bij ernstig letsel

Maar het komt helaas ook meer dan regelmatig voor dat een cliënt niet helemaal hersteld van het opgelopen letsel. Een moment om dan te gaan toewerken naar een afwikkeling van jouw letselzaak is als er sprake is van een zogenaamde medische eindsituatie. Je herstel is op een punt gekomen dat er geen verbetering maar ook geen verslechtering te verwachten valt. De situatie is dan als het ware stabiel te noemen. Meestal zal een medisch onafhankelijk onderzoek bij een specialist duidelijkheid moeten geven over de blijvende klachten en beperkingen.

Een zorgvuldige analyse

Ook zal Wijs dan samen met jou en eventuele andere door ons in te schakelen deskundigen, gaan onderzoeken wat het blijvende letsel voor gevolgen heeft voor jouw toekomst. Zal je nog wel volledig kunnen werken? Wat heeft dit voor financiële gevolgen? Of wellicht kun je je huishouding niet meer volledig doen en heb je hiervoor hulp nodig. Of wat te denken van alle klussen die je voor het ongeval in je huis deed en nu niet meer gaan? Wijs bespreekt alles zorgvuldig met je, zodat er niets over het hoofd kan worden gezien.

Tegen de tijd dat een afwikkeling van je letselzaak in zicht komt, zal Wijs je uitgebreid informeren over wat hier bij komt kijken en hoe we samen de toekomstschade kunnen berekenen. Het is belangrijk om te weten dat er uiteraard geen afwikkeling van je letselzaak plaatsvindt zonder je eigen toestemming, na uitgebreid overleg. Jij bent uiteindelijk de enige die kan beslissen over je eigen toekomst!