de balans tussen
persoonlijk en
professioneel

de balans tussen
persoonlijk en
professioneel

Letselschade na een verkeersongeval?

Je bent buiten je schuld aangereden door een andere automobilist in het verkeer en gewond geraakt. Misschien ben je opgenomen in het ziekenhuis of werk je thuis hard aan je herstel. Maar wat te doen met alle kosten die je maakt? Of als je bijvoorbeeld als ZZP’er direct geen inkomsten meer hebt?

Wijs kan kosteloos in actie komen bij alle verkeersongevallen die buiten jouw schuld zijn gebeurd en waarbij jij letsel hebt opgelopen. Ook in sommige situaties waarbij je het ongeval wel geheel of gedeeltelijk hebt veroorzaakt, kan Wijs je helpen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Bel ons op 035 887 8266 voor direct contact met een letselschade jurist.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij nemen direct contact met je op.

Wat kan Wijs voor jou betekenen?

 • Wijs biedt gegarandeerde kosteloze rechtshulp
 • Wijs komt bij je langs
 • Wijs regelt voorschotbetalingen
 • Wijs neemt alle papierwerk uit handen
 • Wijs behaalt het maximale resultaat

Neem contact op

“Er wordt naar je verhaal geluisterd en zij zijn er om het beste eruit te halen. Er wordt oprecht om je gegeven”

Janica

Gemiddeld beoordeeld met een 9.6
Lees meer ervaringen

Nationaal Keurmerk Letselschade

Wijs letselschade is opgenomen in het Nationaal Keurmerk Letselschade. Dit is het enige register waarin de gekwalificeerde kantoren aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen. Helaas kan momenteel iedereen zich ‘letselschadespecialist’ noemen en daardoor komt het nog te vaak voor dat slachtoffers bij een kantoor terecht komen die niet het beste voorheeft. Wijs letselschade staat niet alleen in het Register maar is ook actief in besturen en commissies om de “slechte praktijken” uit de letselschadebranche te weren.

Meer lezen

“Wij zijn bijgestaan door Romy van der Blom, zij is heel lief, spontaan en meelevend mocht u een letselschade advocaat nodig hebben dan is WIJS een aanrader!”

Rob

Gemiddeld beoordeeld met een 9.6
Lees meer ervaringen

Het verschil tussen
er alleen voor staan
en het samen doen

Het verschil tussen
er alleen voor staan
en het samen doen

Voorbeelden van verkeersongevallen

 • Je bent van achteren aangereden door een automobilist. Lees hier meer over letselschade bij aanrijding en letselschade bij een whiplash.
 • Je bent als fietser of voetganger aangereden door een motorvoertuig. Wist je overigens dat je als fietser of voetganger altijd bescherming geniet? Lees hier meer over letselschade na fietsongeluk. Omdat wij zelf in ’t Gooi gevestigd zitten, zien wij opvallend veel fietsongelukken in onze regio.
 • Je hebt als automobilist of bestuurder van een voertuig zelf een ongeval veroorzaakt, maar hebt hiervoor een SVI (schadeverzekering inzittenden) afgesloten.
 • Je bent als bromfietser betrokken geraakt bij een ongeval, veroorzaakt door een ander motorvoertuig of je hebt een SVO (schadeverzekering opzittendenverzekering) afgesloten.
 • Je bent aangereden maar je bent mogelijk mede-schuldig aan het ontstaan van het ongeval.

Neem vooral contact met ons op. Als wij jouw letselzaak kunnen aannemen, krijg je van ons een kostengarantie. Dit betekent dat wij je geen kosten in rekening zullen brengen.

Wat kan Wijs voor je betekenen?

Na een ongeval is het belangrijk dat je kunt werken aan je herstel. Wijs neemt in goed overleg alle bijkomende financiële zaken uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is contact op te nemen met Wijs. Ook een familie lid of iemand die je zaken behartigt kan uiteraard contact met Wijs opnemen.

Wij kunnen ons voorstellen dat het wel zo prettig is als je weet wie je belangen gaat behartigen en daarom komen wij eerst langs voor een persoonlijk gesprek. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Wanneer je besluit om samen met ons in zee te gaan, gaan wij verder voor je aan de slag.

Afwikkeling van jouw letselzaak

Een afwikkeling van jouw letselzaak vindt alleen plaats als je hieraan toe bent. In het geval dat je volledig bent hersteld is dit doorgaans geen punt van discussie en kan een afwikkeling vrij snel plaatsvinden.

Wat bij ernstig letsel

Maar het komt helaas ook meer dan regelmatig voor dat een cliënt niet helemaal hersteld van het opgelopen letsel. Een moment om dan te gaan toewerken naar een afwikkeling van jouw letselzaak is als er sprake is van een zogenaamde medische eindsituatie. Je herstel is op een punt gekomen dat er geen verbetering maar ook geen verslechtering te verwachten valt. De situatie is dan als het ware stabiel te noemen. Meestal zal een medisch onafhankelijk onderzoek bij een specialist duidelijkheid moeten geven over de blijvende klachten en beperkingen.

Een zorgvuldige analyse

Ook zal Wijs dan samen met jou en eventuele andere door ons in te schakelen, deskundigen, gaan onderzoeken wat het blijvende letsel voor gevolgen heeft voor jouw toekomst. Zal je nog wel volledig kunnen werken? Wat heeft dit voor financiële gevolgen? Of wellicht kun je jouw huishouding niet meer volledig doen en heb je hiervoor hulp nodig. Of wat te denken van alle klussen die je voor het ongeval in je huis deed en nu niet meer gaan? Wijs bespreekt alles zorgvuldig met je, zodat er niets over het hoofd kan worden gezien.

Tegen de tijd dat een afwikkeling van je letselzaak in zicht komt, zal Wijs je uitgebreid informeren over wat hier bij komt kijken en hoe we samen de toekomstschade kunnen berekenen. Het is belangrijk om te weten dat er uiteraard geen afwikkeling van je letselzaak plaatsvindt zonder je eigen toestemming, na uitgebreid overleg. Jij bent uiteindelijk de enige die kan beslissen over je eigen toekomst!