Brenda Oonk

Mensen mens

Ik ben van nature nieuwsgierig aangelegd en ik laat me graag inspireren door andere mensen. Ik houd van interactie met mensen. Dat heeft er vast aan bijgedragen dat ik na mijn rechten studie in Groningen zo’n 20 jaar geleden “gevallen” ben voor het letsel  vak. Een vak waarin ik mijn juridische kennis optimaal kan combineren met praten met en over  mensen.

Na mijn studie heb ik bij verschillende grote verzekeraars letselschade dossiers behandeld. Daarna heb ik jonge letselschade juristen begeleid bij hun eerste schreden binnen het vak. Maar ik kwam er steeds meer achter dat mijn hart toch echt lag bij het uitoefenen van het letsel vak zelf. In 2011 heb ik mij als zelfstandig letselschade jurist ingeschreven. Omdat interactie met collega’s onmisbaar is, wel als franchise nemer van een middelgroot landelijk opererend letselschade kantoor.  De maatschappij verhard, het letsel vak ook. Bij Wijs staat de cliënt als persoon nog echt centraal. Dat is waarom ik mij bij Wijs helemaal op mijn plaats voel.

Wijs Letselschade Heerde

Ik werk vanuit de Wijs vestiging in Heerde. Vooral cliënten uit Noord-Oost Nederland zullen daarom met mij te maken krijgen. Ik streef er altijd naar om tijdens een eerste kennismaking met elkaar al een zo compleet mogelijk beeld van mijn cliënt te krijgen. Natuurlijk zijn het ongeval en de gevolgen daarvan van belang. Maar niet minder belangrijk vind ik wie mijn cliënt is, hoe hij of zij in leven staat en wat zijn of haar behoeftes in het leven en in hele letselschade proces zijn.  Van daaruit gaan we aan de slag. Gezamenlijk werken we toe naar het gewenste resultaat. Gebruikmakend van mijn jarenlange kennis en ervaring zal ik ervoor waken dat het ook het hoogst haalbare resultaat is.

Respect en vertrouwen

Elkaar over en weer respecteren en vertrouwen. Op die twee pijlers zijn mijn contacten met zowel mijn cliënt als ook met verzekeraars, schaderegelaars, arbeidsdeskundigen en anderen gebouwd. Praktisch wanneer het kan, diepgaand wanneer het moet. Bovenal een rots in de branding voor veel van mijn cliënten.