Carla de Bruin

Vanaf 2009 werkte ik als assistent-expert bij een middelgroot letselschadekantoor. Hierbij ondersteunde ik de letselschadejuristen en was ik assistente van Inkie Stoop. Daarvoor heb ik jarenlang bij een verzekeringsmaatschappij gewerkt als schadecorrespondent op de schadeafdeling. Weer later werkte ik als juridische secretaresse op de afdeling juridische zaken.

Spin in het web

Wat ik zo leuk vind aan het secretaresse vak is dat ik contact met veel verschillende mensen heb. En dat iedereen hierin zijn eigen wensen en behoeften heeft. Contacten met cliënten, opdrachtgevers, experts, schadebehandelaars, arbeidsdeskundigen en medisch adviseurs… iedereen is anders en vraagt zijn eigen manier van luisteren en benaderen. Hiernaast geniet ik er van om zaken tot in de puntjes uit te zoeken en te regelen. De spin in het web zijn, dat is waar mijn kracht ligt.

Inkie Stoop over Carla

“Carla is een ongelofelijk waardevolle collega. Naast dat zij zaken altijd ontzettend goed voor me kan uitzoeken en regelen, houdt ze me scherp, herinnert ze me aan afspraken, verjaardagen en andere belangrijke gebeurtenissen. De laatste jaren was ze naast mijn secretaresse ook mijn HRM-assistente en ook hierin bleek zij over veel talenten te beschikken. 100 % discreet, altijd haar afspraken en beloften nakomen, een hartelijk woord voor iedereen, eerlijk en oprecht en de zaken gewoon goed op orde hebben, maakte dat iedereen Carla enorm waardeerde. Ik ben dan ook ontzettend blij en trots dat Carla en ik nog steeds samen werken in Wijs. We vullen elkaar aan en denken over veel zaken hetzelfde. En dat is wel zo prettig als je je cliënten en klanten te allen tijde optimaal wilt helpen.”