Kantoorhond Nootje

Lief

Ik ben de kantoorhond, in het dagelijks leven ook wel gewoon “Nootje”. In november 2020 moest ik afscheid nemen van mijn oude baasjes omdat ze niet meer voor mij konden zorgen. Dat vonden ze heel erg en ik ook. In het begin was het best zwaar. Dat veranderde snel toen ik erachter kwam dat ik niet alleen in een lief nieuw gezin terecht was gekomen maar ik ook veel lieve nieuwe collega’s kreeg!

Troost

Elke ochtend vroeg zorg ik dat ik heel dicht bij de auto van mijn baasje sta. Als zij dan wil vertrekken, kijk ik haar zo lief aan en dan lukt het me meestal wel om mee te mogen naar kantoor. Ik heb namelijk ook nog een zusje, Kaatje en zij mag af en toe ook mee naar kantoor. Dan moet ik bij de baasjes thuisblijven. Op kantoor is het veel leuker.
Daar zitten mijn collega’s vaak wel hard te werken. Ik hoor ze veel bellen en praten, soms zijn ze wel eens boos en soms hoor ik ook verdrietige verhalen. Maar zoals zij mensen helpen, help ik hun met mijn troostknuffels. En dat geeft mij dan weer een heel fijn gevoel. En dat er regelmatig tijdens de lunch wat naar beneden valt, is natuurlijk ook mooi meegenomen!