Marijn Hokke

Een positieve herinnering

Een cliënt een positieve herinnering geven aan een vervelende gebeurtenis, dat is mijn doel. Als je een ongeval overkomt komt er veel op je af. Het is dan erg prettig als iemand je alle rompslomp uit handen kan nemen en jij jezelf kan focussen op je herstel. Ik heb jarenlang voor verzekeraars gewerkt. Zowel als schadebehandelaar binnendienst als expert in de buitendienst. Door mijn ervaring aan zowel de kant van de verzekeraar als aan de kant van de belangenbehartiger weet ik dat een goede relatie heel belangrijk is. Ik zal altijd de verbinding zoeken tussen mijn cliënt en de verzekeraar. Streven naar een goede samenwerking tussen de verzekeraar, de cliënt en wij als belangenbehartiger. Zoeken naar de juiste oplossingen.

Loopbaan

Na mijn studie Sociaal Juridische dienstverlening te Leiden ben ik gaan werken op de letselschadeafdeling voor een grote verzekeraar in Rotterdam. Ik merkte al snel dat ik graag de mensen achter het dossier wilde leren kennen en ben daarom de buitendienst in gegaan (personenschade-expert). Ik miste het rechtstreekse contact met slachtoffers. Ik heb daarom de keuze gemaakt om als belangenbehartiger te gaan werken. Ik merk dat ik deze rol mij erg goed ligt en dat het erg veel energie geeft om mensen te helpen en er echt voor ze te kunnen zijn. Ik werk al vele jaren met veel passie als belangenbehartiger.

Waarom Wijs

Bij Wijs werken alleen mensen met een schat aan kennis en jarenlange ervaring in het letselschadevak. Mensen die zich volledig inzetten voor het welzijn van de cliënt. Wij stellen kwaliteit en aandacht voor de individuele behoeften van onze cliënten centraal in alles wat we doen. Vanuit ons kantoor in het hart van Rotterdam zet ik mij vol overgave in om deze kwaliteit steeds te blijven waarborgen en te overtreffen!