Charlotte van der Ven

Focus

In lastige tijden voor iemand klaarstaan is voor mij belangrijk en geeft voldoening. Als je een ongeval krijg, komt er veel op je af, terwijl je je volledig wil focussen op jouw herstel. Doordat ik de contacten met alle partijen levendig houd, kan de focus van mijn cliënt ook daadwerkelijk op zijn herstel blijven liggen. Daarbij vind ik het belangrijk dat mijn cliënt en ik in nauw contact blijven over het verloop van het herstel. Ik zorg er in de tussentijd voor dat de focus van alle andere partijen op de schadeclaim van mijn cliënt blijft liggen.

Achtergrond

Na mijn studie Rechten aan de Universiteit van Utrecht heb ik een aantal jaar bij een verzekeraar gewerkt. Hier heb ik veel geleerd, maar merkte ik dat ik mensen niet kon helpen op de manier zoals ik dat graag wilde. Daarom heb ik ervoor gekozen om bij Wijs letselschade aan de slag te gaan. Wijs gaat helemaal voor haar cliënten. Hier kan ik dus echt voor iemand het verschil maken en de persoonlijke en professionele ondersteuning bieden die op dat moment nodig is.

Constante factor

De maanden en soms jaren na een ongeval zijn erg ingrijpend en de manier waarop iemand op een ongeval reageert is voor iedereen anders. Dat maakt ook dat de aanpak bij iedere cliënt anders is. Het is daarom voor mij van belang om aandacht aan de wensen en behoeftes van mijn cliënt te besteden, zodat hij zich echt gehoord en begrepen voelt. Daarbij wil ik mijn cliënt het gevoel geven dat ik de constante factor in een periode van onzekerheid ben en dat ik een optimaal resultaat zal behalen!