Letselschade Rotterdam

Heb je letselschade opgelopen in Rotterdam? Dan ben je vast flink geschrokken. Je kunt misschien tijdelijk niet meer werken, niet meer sporten, hebt ineens hulp nodig van vrienden en familie en maakt veel extra (medische) kosten.

We kunnen ons dan ook voorstellen dat je je afvraagt: wat nu? Daar vertellen we je graag meer over.

Letselschade in Rotterdam, waar heb ik recht op?

Letselschade is de schade die je lijdt door de verwondingen na een ongeluk. Zoals medische kosten en gemiste inkomsten. Gelukkig heb je mogelijk recht op een letselschadevergoeding als iemand anders verantwoordelijk was voor het ontstaan van het ongeval.

Je kan die vergoeding verdelen in materiële schade (in geld uit te drukken) en immateriële schade (vergoeding voor pijn, angst en verdriet). Voorbeelden van materiële schade, dus schade waar je bonnetjes, facturen of (loon)stroken van hebt, zijn:

 • Gescheurde kleding
 • Facturen van de fysio
 • Gemiste inkomsten
 • Parkeerkosten ziekenhuis
 • Kinderoppas

Tip: bewaar alle bonnetjes en facturen goed. Die heb je nodig als bewijs van jouw schade.

Letselschade in Rotterdam: wat nu?

Wat doe je als je letselschade hebt? Waar moet je beginnen? Er komt zoveel op je af! Daarom hebben we voor iedereen die letselschade in Rotterdam heeft opgelopen een stappenplan gemaakt:

 1. Verzamel bewijsmateriaal (foto’s, verklaringen van personen die het ongeluk hebben zien gebeuren)
 2. Bezoek een arts (voor je gezondheid en voor een medisch dossier)
 3. Zoek een letselschade expert die jou helpt om je schade vergoed te krijgen

Om er zeker van te zijn dat je alle schade vergoed krijgt waar je recht op hebt, raden we je aan een letselschade expert in Rotterdam in te schakelen. Wijs Letselschade helpt je graag!

Letselschade in Rotterdam na een verkeersongeval

Bewijsmateriaal is altijd belangrijk, vooral bij letselschade in Rotterdam door een verkeersongeval. Verzamel daarom zoveel mogelijk bewijsmateriaal. Zoals:

 • Een door beide partijen ingevuld schadeformulier. Zet alleen je handtekening op het schadeformulier als je het 100% eens bent met wat er staat!
 • Foto’s van de plek van het ongeval en het kenteken van de bus/auto/brommer van de ander.
 • Gegevens van personen die het ongeluk zagen gebeuren (en vraag of zij op papier willen zetten wat ze hebben gezien).

Letselschade in Rotterdam na een bedrijfsongeval

Heb je letselschade in Rotterdam opgelopen na een bedrijfsongeval? Vertel dit dan zo snel mogelijk aan je werkgever. Vraag of er een ongevallenformulier is ingevuld en of er een melding van het ongeluk bij de arbeidsinspectie is gedaan. Dat is soms namelijk verplicht en helpt jou later in het schadeproces.

Gelukkig is de werkgever meestal goed verzekerd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om de financiële gevolgen voor jouw werkgever.

Daarnaast is het verstandig om een letselschade expert om hulp te vragen. Een letselschadejurist helpt jou met het in kaart brengen van de schade.

Letselschadespecialist in Rotterdam nodig?

Het verantwoordelijk stellen van de andere partij kan een moeilijke stap zijn om te zetten. Maar weet dat je er niet alleen voor staat! Wij van Wijs Letselschade zijn letselschade experts in Rotterdam en staan klaar om je te helpen. Als letselschadebureau in Rotterdam kijken we samen met jou naar wat nodig is om al jouw schade vergoed te krijgen. We nemen zoveel mogelijk papierwerk van je over, zodat jij al je tijd en energie kan steken in jouw herstel. Dat is het allerbelangrijkste!

Wat kan Wijs Letselschade voor je doen?

Wijs is superspecialist op het gebied van letselschade. Onze letselschadejuristen hebben al veel letselschadeslachtoffers in Rotterdam geholpen en zetten hun kennis en ervaring met plezier voor je in.

Dit is wat we voor je doen:

 • Wijs biedt altijd gratis rechtshulp aan cliënten
 • Wijs helpt je alvast een voorschot te krijgen op jouw schadevergoeding
 • Wijs neemt alle papierwerk van je over
 • Wijs haalt het maximale resultaat

Meer weten over ons letselschadebureau in Rotterdam?

Of wil je eerst even kennismaken, zonder dat je verder iets moet? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Of bel naar 010 200 1882 om meteen een letselschadejurist in Rotterdam te spreken. Ons kantoor kun je vinden op het adres: Westplein 12, 3016 BM Rotterdam. We horen graag van je!