Wijs gaat weer op bezoek!

12 mei 2020

Geplaatst in: Algemeen Vacatures en kantoorberichten

Hoe?

Dat lees je hieronder:

Nu de overheid de maatregelen langzaamaan aan het versoepelen is, gaat ook Wijs weer op bezoek. Daar zijn we met zijn allen best aan toe! Wel gaan we uiteraard alleen op bezoek als dit voor de cliënt verantwoord is en de cliënt dit ook zelf graag wil. En, alhoewel wij bij Wijs niet zo van de regels zijn, hebben wij voor de veiligheid van ons en onze cliënten, de volgende belangrijke regels opgesteld:

  • Wij zullen voor het bezoek checken of het mogelijk is om minimaal 1 ½ meter afstand te bewaren. Als het niet mogelijk is, kan er ook geen bezoek worden gebracht. Wel kan het gesprek, bij ons op kantoor plaatsvinden.
  • Wij zullen tijdens het bezoek geen handen schudden en anderhalve meter afstand bewaren.
  • Wij vragen onze cliënten om maximaal één extra persoon in de ruimte aanwezig te laten zijn. Wij vernemen ook graag voorafgaand aan het gesprek of bijvoorbeeld de partner bij het gesprek aanwezig zal zijn.
  • Wij vragen om ervoor te zorgen dat er geen kinderen in de ruimte van het gesprek aanwezig zijn.
  • Wij nemen ons eigen drinken mee, dus er hoeft geen koffie of thee voor ons te worden ingeschonken (dat scheelt weer).
  • Wij zullen in de 24 uur voorafgaand aan het gesprek bellen om te vragen of er klachten zijn binnen het gezin. Ook al zijn de klachten nog zo licht, bij enige twijfel, zullen wij het gesprek digitaal laten plaatsvinden of verzetten.

Hopelijk tot snel!

Terug naar blog-overzicht