Een cliënt aan het woord: Wat is nu echt belangrijk.

19 juli 2019

Geplaatst in: Algemeen

Afgelopen dinsdag werden wij enorm verrast door een bezoek van een cliënt en zijn echtgenote. Een cliënt die bij een ongeval ernstig letsel opliep en helaas nooit meer helemaal zal herstellen.

Elke dag proberen wij net als vele andere kantoren de belangen van onze cliënten zo goed mogelijk te behartigen. Soms vragen verzekeraars en andere partijen zich wel eens af wat wij zoal de hele dag doen. Waarom hebben wij soms zoveel contact met een cliënt, waarom zijn we soms zo lastig als we te lang moeten wachten of als we in een onterechte of zelfs onrechtvaardige (juridische) discussie terecht komen. Deze cliënt die een ontroerende speech voor ons kantoor hield en een prachtig cadeau gaf, had niet beter kunnen verwoorden wat hij als slachtoffer van een ernstig ongeval als zo belangrijk heeft ervaren. Overigens verdient in de behandeling van deze letselschade ook de expert van de verzekeraar een dikke pluim. Alhoewel de weg niet altijd gemakkelijk was en er grote belangen van diverse partijen speelden, heeft hij steeds zijn menselijke gezicht laten zien en voerde samenwerking de boventoon.  Een essentiële voorwaarde voor een goede behandeling van iedere letselschade.

Met toestemming plaatsen wij de speech van onze cliënt. Wij hopen dat zijn ontroerende tekst tot meer begrip leidt en inzicht in wat voor een betrokkene bij een ongeval zo belangrijk is.

Op ons heeft het veel indruk gemaakt en tegelijkertijd heel veel energie gegeven om ons met volle kracht in te blijven zetten voor onze cliënten! Lees hierbij zijn mooie speech.

Terug naar blog-overzicht