Tanja Knoester

Betrokkenheid

Het helpen van mensen vind ik het mooiste aan mijn werk als belangenbehartiger. Daar krijg ik energie van. Sleutelwoorden voor mij zijn persoonlijk contact en betrokkenheid. Door naar mijn cliënte toe te gaan en regelmatig contact te houden, leer ik mijn cliënt goed kennen en bouwen wij een vertrouwensband op. Op deze manier kan ik inspelen op de persoonlijke behoeften van mijn cliënt en kan ik het verschil maken. Ik vind het prachtig als een cliënt, door het proces waar wij samen doorheen zijn gegaan, weer kan lachen en de regie van het leven weer oppakt. Bij Wijs letselschade voel ik mij helemaal thuis, omdat het een leuk en professioneel team is en al mijn collega’s volledig voor de belangen van de cliënt gaan.

Ervaring

Na mijn studie rechten aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam heb ik als jurist op een klein advocatenkantoor gewerkt in de algemene rechtspraktijk. Al snel kwam ik er achter dat ik mij wilde specialiseren in de letselschade. Het helpen van mensen en de veelzijdigheid van het vak maakt het voor mij boeiend. Daarna heb ik twee jaar gewerkt voor een grote verzekeraar. Daar heb ik veel geleerd, maar merkte dat ik liever voor het slachtoffer wilde werken. Ik heb mijn hart gevolgd en ben nu ruim 20 jaar belangenbehartiger. Door mijn kennis en ervaring weet ik een rechtvaardig en zo gunstig mogelijk resultaat te halen voor mijn cliënt.

Ontzorgen

Een ongeval is erg ingrijpend en zet de wereld van het slachtoffer volledig op zijn kop. Het slachtoffer krijgt niet alleen te maken met pijn en beperkingen, maar ook met emotionele problemen en financiële schade. Wat eerst vanzelfsprekend was, gaat na het ongeval niet meer. Dat kan op werkgebied zijn, maar ook thuis of in de hobbysfeer. Dit veroorzaakt vaak stress en verdriet. In deze moeilijke periode vind ik het als belangenbehartiger belangrijk om een luisterend oor te zijn, mee te denken en deskundige adviezen te geven. Ook zal ik zo veel mogelijk regelwerk uit handen nemen en de contacten onderhouden met alle betrokken partijen zoals, verzekeraars, de medisch adviseur en de arbeidsdeskundige. Kortom, ontzorgen. Zodat mijn cliënt kan werken aan het belangrijkste: een optimaal herstel!