Ans Middelkoop

Kwetsbare positie

Een ongeval heeft ingrijpende gevolgen. Als letselschadeslachtoffer heb je te maken met veel veranderingen in je dagelijkse leven. Dan heb je behoefte aan rust en zekerheid. Het is dankbaar werk om iemand in zo’n kwetsbare positie bij te kunnen staan en mij er sterk voor te maken dat het slachtoffer zijn leven weer op de rit krijgt. Ik heb oog voor de persoonlijke situatie van de cliënt en neem daarbij graag de juridische en financiële, maar ook de praktische zorgen uit handen waardoor de cliënt zich zo goed mogelijk kan richten op zijn herstel.

Achtergrond

Het aansprakelijkheidsrecht en meer bepaald de Personenschade had al vroeg mijn belangstelling. Zo studeerde ik af met een scriptie over de zaak “Baby Kelly”. Na mijn rechtenstudie in Groningen is de belangstelling alleen maar meer toegenomen en heb ik mij volledig gespecialiseerd op het terrein van de letselschade. Eerst bij een rechtsbijstandsverzekeraar en later bij een aantal advocatenkantoren. Doordat ik gewerkt heb in de advocatuur kan ik situaties ook vanuit een andere invalshoek bekijken.
In 2022 heb ik de overstap gemaakt naar Wijs Letselschade. Bij Wijs staat het slachtoffer centraal en het herstel van de cliënt voorop. Wijs is bevlogen, betrokken en behulpzaam. Samen met mijn collega-specialisten komen wij op voor de belangen van onze cliënten. Daarbij neem ik zoveel mogelijk werk voor mijn cliënt uit handen, zodat de focus van de cliënt ligt op het herstel.