Over ons

Afspraak is afspraak, beloofd is beloofd

“Ik heb al zoveel mooie woorden gehoord en gelezen, maar ik heb ervaren dat jij afspraken écht nakomt.”

Voor ons is dit niet meer dan normaal. Wij weten hoe onzeker een letselschade proces is voor onze cliënten. De extra onzekerheid van niet-weten-waar-je-aan-toe-bent kun je er dan ook niet bij gebruiken. Als wij zeggen “we bellen u morgen terug”, dan bellen wij u morgen ook terug! Bij ons geldt: afspraak is afspraak, beloofd is beloofd.

Superspecialist

“Niet alleen jouw kennis, maar bovenal je kunde, is wat tot dit resultaat in mijn letselzaak heeft geleid”

Het nakomen van afspraken alleen zorgt er niet voor dat een letselschade proces wordt gewonnen. Het leidt tot een goede relatie en maakt het proces prettig en accuraat. Wat een slachtoffer ook nodig heeft is een superspecialist: iemand die alle kanten van de zaak kent, die snapt hoe alle betrokken partijen denken, die écht begrijpt wat de onderliggende belangen zijn en die hieruit het optimale resultaat weet te behalen. Wij hebben deze brede ervaring en dit komt samen in Wijs letselschade.

Wij Samen

“Jij weet precies waar het over gaat, maar bovenal hebben we ervaren dat er écht naar ons geluisterd werd.”

Een letselschade proces lijkt voor de cliënt vaak vol onzekerheden te zitten. Wat kun je eigenlijk verwachten, waar zitten jouw onzekerheden, wat wil je en wat is er mogelijk? Een letselschade specialist duikt vaak direct in de materie en probeert de onderste steen boven te halen. Maar daarbij wordt er vaak voorbij gegaan aan wat de cliënt wil en nodig heeft; hij of zij stopt met luisteren.

Onze ervaring is dat luisteren de basis is van alles. Ieder mens is verschillend en wat voor de één belangrijk is, is voor de ander bijzaak. Juist door samen steeds te onderzoeken wat je wilt en door helder te bespreken wat er mogelijk is, zorgen wij dat we het optimale resultaat met onze klanten behalen.

Persoonlijk en professioneel

“Ik kwam erachter dat een letselschade proces verder gaat dan alleen de juridische zaken; ik werd begrepen en mijn problemen werden écht aangepakt.”

Bij snel herstel na een ongeval is een letselschade proces intensief maar kort. Bij ernstig letsel is het herstel vaak langdurig en zijn de gevolgen groot. Periodes van rust, wisselen zich dan vaak af met periodes van onzekerheid over de toekomst, over de financiën en herstel. Het is dan fijn dat er in de omgeving naasten zijn die hierbij liefdevol helpen.

Maar er zijn ook zaken die je niet met hen kunt bespreken of waar je een ervaren en professionele kijk voor nodig hebt. Of er zijn zaken waarvoor een concrete oplossing gezocht moet worden. Door goed te luisteren naar het hele verhaal van het slachtoffer, naar de situatie en de vraag, maken wij de vertaalslag naar wat er op juridisch en professioneel vlak nodig is. Soms is een oplossing veel dichterbij dan je denkt!