Werkwijze

het verschil tussen
een dossiernummer
en een mensenleven

Een ongeval… het is een situatie waar je niet om hebt gevraagd en tja.. nu zit je er middenin. De ellende, de pijn en de chaotische papierwinkel. Het gebeurde onverwacht. Die auto die je van achteren aanreed, die lieve hond die opeens hapte, de uitwijkende vrachtwagen of die machine op je werk die toch plots aansprong. Je herinnert je het nog goed. De gang naar het ziekenhuis. Eerst de pijn, daarna de angst of het letsel wel over zal gaan. En dan de opluchting. Het had zoveel erger kunnen zijn. Maar toch.. je hebt er niet om gevraagd. En nu heb je vooral heel veel gedoe. Kosten, je kunt niet meer naar je werk, wat te doen? Rechtshulp, een advocaat, uw verzekeringstussenpersoon?… hoe werkt dit eigenlijk allemaal precies?

Allereerst, geen paniek
In dit geval zijn letselschade juristen precies de partij die je nodig hebt. Deze specialisten komen voor jouw belangen op en zorgen dat alles tussen de verschillende partijen goed wordt geregeld.

Geen kosten voor u!
Wij van Wijs Letselschade zijn zo’n partij. Vanaf het moment dat we je helpen word je ontzorgd met alles dat met de ‘afwikkeling’ tussen de verzekeraars te maken heeft. Wij komen op voor jouw belangen en zorgen dat je de juiste aandacht, tijd en ook financiële compensatie krijgt. Je betaalt ons niets. Onze kosten zijn onderdeel van de schade en zullen dan ook bij de aansprakelijke verzekeraar worden ingediend.

In één keer goed
Wijs Letselschade doet het vooral samen met jou. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring met letselschadeafwikkeling en weten hoe belangrijk het is om alles in een keer goed te doen. Dat begint met goed te luisteren en samen te kijken hoe deze situatie jouw leven voor korte of langere tijd beïnvloedt. Van ons geen onbegrijpelijke brieven en lange e-mails, maar een écht persoonlijk gesprek en duidelijke en open communicatie. Wij regelen alle beslommeringen met jouw belang voorop, zodat jij je vooral kunt richten op een volledig herstel.

Snel in contact komen met een letselschade jurist? Laat je gegevens achter en wij nemen dezelfde dag contact met je op. Of bel naar 035-8878266