Werkwijze

het verschil tussen
een dossiernummer
en een mensenleven

Superspecialist op het gebied van letselschade
Vaak denkt men dat letselschade gaat over kosten zoals huishoudelijke hulp of vervoerskosten, of om smartengeld. En natuurlijk is dit ook deels waar. Maar achter letselschade gaat eigenlijk een andere vraag schuil: wat is de impact van de schade op jouw leven en wat is er voor nodig om je leven weer in goede banen te leiden?

Uiteindelijk gaat letselschade dus over de kwaliteit van leven, waarbij geld een belangrijk middel is. Hierin het optimale resultaat halen, dat is de specialiteit van onze letselschade juristen.

Wij Samen
Wijs letselschade staat voor Wij Samen. Dit betekent dat wij samen naar jouw leven en proces kijken en dat we samenwerken om hier een zo goed mogelijk pad in te kiezen. Vaak is letselschade een langer traject en bepaalt de kwaliteit van de relaties, de kwaliteit van de uitkomst.

Onze naam staat ook voor het toepassen van letselschade op een manier die ‘wijs’ is. Jouw leven staat centraal en daarom is er een weloverwogen aanpak nodig. Hoe? Dat lees je in onze WijsWijzer. We kunnen de toekomst niet lezen, maar met de meer dan 20 jaar ervaring kunnen we wel inschatten wat er nodig is om een goed leven op te bouwen na letsel.

Snel in contact komen met een letselschade jurist? Laat je gegevens achter en wij nemen dezelfde dag contact met je op. Of bel naar 035-8878266