Over Meike Smeenk

aangenaam
Meike Smeenk

Helpen
Na mijn studie ben ik gestart bij een kantoor dat letselschades behandelt. Ik voelde mij direct als een vis in het water. Mensen kunnen helpen is een van de mooiste dingen die je kunt doen, vind ik. En juist een slachtoffer van bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeval, kan alle hulp gebruiken.

Centraal
Wat ik belangrijk vind, is dat, ook al zijn er nog zoveel partijen betrokken bij een letselschade het slachtoffer steeds het gevoel blijft houden dat hij of zij in het middelpunt staat. Een ongeval en de nasleep daarvan kan een hoop stress en zorgen met zich meebrengen. Het is dan van belang dat iemand weet dat hij er niet alleen voor staat en serieus genomen wordt. Als ik daarvoor kan zorgen, geeft me dat een voldaan gevoel.

Sterker
Na een ongeval heerst vaak een onrechtvaardigheidsgevoel. Waarom ik? Waarom keek de andere chauffeur niet beter uit? Waarom was de situatie op mijn werk zo onveilig dat ik letsel heb opgelopen? Dergelijke frustraties zijn zeer goed te begrijpen. Maar belangrijker is nog: hoe komt iemand er weer bovenop? Door het regelwerk zoveel mogelijk aan een ander te kunnen overlaten, kan een cliënt zich volledig richten op het herstel. Samen sta je nu eenmaal sterker.

Samen kom je verder.

Snel in contact komen met een letselschade jurist? Laat je gegevens achter en wij nemen dezelfde dag contact met je op. Of bel naar 035-8878266