Wijs lanceert Wijswijzer Bedrijfsongevallen

24 oktober 2019

Geplaatst in: Bedrijfsongeval

 “ Een juiste aanpak van een bedrijfsongeval, begint bij de werkgever”

Na de Wijswijzer voor de behandeling van letselschades, introduceert Wijs nu ook een Wijswijzer voor bedrijfsongevallen.

Waarom?

Wijs behandelt in haar letselschadepraktijk veel bedrijfsongevallen. Mensen die een bedrijfsongeval overkomen, lopen vaak ernstig letsel op. Snelheid van handelen is belangrijk. Meer dan eens komt het voor dat de werkgever geen idee heeft hoe te handelen nadat er een ongeval op het werk heeft plaatsgevonden.

Door al deze onduidelijkheden komt het vaak voor dat er maanden overheen gaan voordat het bedrijfsongeval op de juiste manier wordt “aangepakt”.  Dit is kostbare tijd, waardoor de behandeling van een letselschade onnodige vertraging oploopt. in Onze pratijk zien wij dat er hierdoor zeker bij zzp-ers en uitzendkrachten grote financiële problemen omdat zij zonder inkomen zitten.

Dat is niet nodig! Een goede aanpak van een bedrijfsongeval, zeker in de beginfase levert zowel voor de werkgever als de werknemer winst op.

De Wijswijzer bedrijven is speciaal gemaakt voor werkgevers om middels een stappenplan de werkgever de juiste weg te wijzen na een bedrijfsongeval.

Wat staat er in de Wijswijzer:

  • De Wijswijzer bevat een stappenplan
  • De Wijswijzer geeft een inhoudelijke uitleg hoe het in de Nederlandse wet geregeld is
  • De Wijswijzer informeert over de do’s en don’ts na een bedrijfsongeval

 

De Wijs wijzer is er in een pdf versie maar ook in een hard copy versie. Wijs wijzer ontvangen of meer informatie?

Stuur een mail naar inkiestoop@wijsletselschade.nl of bel 0358878266 of 06-22704068

 

Terug naar blog-overzicht