Wijs brengt animatie uit!

29 oktober 2020

Geplaatst in: Algemeen

Animatiefilm Wijs Wijzer Letselschade: hoe verloopt een letselschadetraject?

Uit het recentelijk gepubliceerde onderzoek naar Langlopende Letselschades is gebleken dat bij slachtoffers veel onduidelijkheid bestaat over hoe zo’n traject nu precies verloopt. Cliënten hechten grote waarde aan heldere communicatie en adequaat verwachtingsmanagement. Om die reden heeft Wijs letselschade een animatiefilm over het letselschadetraject uitgebracht. Wijs hoopt hiermee op een laagdrempelige en heldere manier het traject inzichtelijk te maken voor slachtoffers.

Inkie Stoop, eigenaresse van Wijs letselschade vertelt: “Meer dan eens word ik of een collega na een eerste bezoek, waarin we de cliënt zoveel mogelijk informeren over het traject, gebeld met de vraag: “Inkie, je hebt het wel gezegd, maar hoe gaat het nu ook weer precies verder de komende tijd?” Hierdoor hebben wij enkele jaren geleden al de ‘Wijs Wijzer’ uitgebracht. Een folder waarin de vier fases van het Letselschadetraject worden uitgelegd. Samen met het Wijs notitieboekje ontvangen cliënten dit bij het eerste bezoek, zodat ze elke keer weer kunnen nalezen, hoe een letselschadetraject globaal verloopt.”

Om voor elk letselschadeslachtoffer het traject beter in beeld te brengen, heeft Wijs nu ook een animatie van de ‘Wijs Wijzer’ gemaakt. “Het is een kort filmpje waarmee Wijs hoopt dat het traject van letselschade weer iets duidelijker wordt voor slachtoffers. Het is vaak zo’n lang traject en wij merken dat onze cliënten, ondanks de ‘Wijs Wijzer’ letselschade, vaak toch de draad kwijtraken”, aldus Inkie Stoop. “Dat willen wij met alle onzekerheid die er al is als je betrokken raakt bij een ongeval, op alle mogelijke manieren proberen te voorkomen.”

Meer weten over het letselschadetraject? Hier kan je de animatie bekijken.

 

Terug naar blog-overzicht