Interview Inkie Stoop in haar rol als voorzitter van het NIS in schademagazine

13 maart 2024

Geplaatst in: Algemeen

“De kracht van intervisie”

Deze week een interview met ‘onze’ Inkie Stoop-de Jong, als voorzitter van het NIS en Maarten van der Linden, voorzitter van het NIVRE over het belang van intervisie voor letselschadeprofessionals en het nieuwe initiatief binnen de letselschadebranche.

In veel beroepsgroepen is intervisie al jaren een vast onderdeel en niet zonder reden. Wat maakt intervisie nu zo waardevol?

Een citaat van Inkie Stoop uit het interview: ‘Ons werk is vaak stressvol en complex. Soms blijven gedachten door je hoofd spoken waarvan je ’s nachts wakker kan liggen. De kans op uitval is daardoor aanwezig. Niet vanwege de werdruk maar de ‘werkspanning’. Door met anderen in een veilige omgeving hierover te kunnen sparren, kan dergelijke spanning worden verlicht. Met intervisie kan in mijn ogen de veerkracht in de branche echt worden verbeterd.’ Op 11 april vindt tijdens een feestelijke bijeenkomst de kick-off van dit initiatief plaats bij Nationale-Nederlanden. Wijs is uiteraard van de partij! Wil je het hele artikel lezen? Dat kan via deze link

Terug naar blog-overzicht